>

Tiden er inde…

Fremtiden tilhører den intelligente virksomhed, en organisation der understøtter forretningsprocesser og værdikæder via en sammenhængende digital kerne. Tiden er inde til at gøre op med siloer, forsinkelser og mellemlag mellem data og forretning.

I mange virksomheder er dette scenarie virkelighed eller en ikke så fjern fortid: For at få værdi fra forretningsdata skal den medarbejder eller leder som ønsker ny indsigt, have fat i en analytiker, som skal have fat i en kopi af data i et data mart, data warehouse eller en data lake for så at lave en analyse, som måske – og måske ikke – giver forretningen et værdifuldt svar. Sådan en proces kan tage lang tid, måske dage, uger eller endda måneder, og den er åbenlyst ikke optimal, fordi den lægger hindringer i vejen for virksomhedens brug af data og analyse og dermed dens reaktionsevne ift. utilfredse kunder, nye forbrugsmønstre, ændret leverandørbehov etc.

I fremtidens intelligente virksomhed er alle mellemled skåret væk. Lederen, medarbejderen eller analytikeren har via dashboards adgang til relevante operationelle data i realtid og kan lave analysen her-og-nu og reagere på resultatet med det samme. Med en ny digital kerne af forretningssoftware understøtter virksomheden sine forretningsprocesser langt hurtigere, hyppigere og mere faktuelt gennem én version af sandheden og vedhjælp af intelligent teknologi som f.eks. machine learning er forretningsprocesserne endda selvlærende.

Intelligent ERP

Siden 2015 har SAP S/4HANA, vores intelligente ERP software suite, været spydspidsen i 16.400 virksomheders digitale transformation. I andet kvartal 2020 gik 700 virksomheder live på SAP S/4HANA. Med en voldsomt forsimplet datamodel er overgangen til en ny digital kerne som SAP S/4HANA et forretningskritisk projekt, hvor guleroden bl.a. er agilitet, datadrevet indsigt og dataunderstøttet innovation, optimering og automatisering.

Modenhed i bredde og implementering

De fem år har skabt en modenhed, som nu gør det logisk og overskueligt for langt flere virksomheder at skifte deres kernesystem. Det kræver naturligvis en solid business case, hvilket dog ikke er svært at skabe baseret på de forretningsmæssige fordele med intelligente, datadrevne forretningsmodeller.

  • Bredde – SAP S/4HANA suiten dækker bredt. Fra finans til salg, supply chain og produktion, så den nu omfatter 90 pct. af virksomhedernes nøgleforretningsprocesser.
  • Migration Factory implementering – Vi har opsamlet erfaringen fra tusindvis af implementeringer i en Migration Factory, som ikke laver andet end S/4HANA migrationsprojektet, og som også kan hjælpe din virksomhed med at flytte jeres data.
  • Platforme og prismodeller – Der er frit valg og flere tilgange til S/4HANA: On-premise eller cloud. SAP eller hyperscalere som f.eks. Azure eller AWS, licensbaseret eller forbrugsbaseret prismodel.

Er din virksomhed så småt startet eller er du blevet mere nysgerrig på SAP S/4HANA, så deltag i dette webinar den 7. oktober, hvor du kan få mere at vide om hvordan man kan komme i gang, blive inspireret af hvad andre har gjort og få en bredere forståelse af hvad det er for valg din virksomhed skal træffe.