>

SAP Danmark udnævner 2 nye salgsdirektører

Jakob von Haffner er startet som salgsdirektør for SAP Enterprise Industry og Sonja Stjernegaard som salgsdirektør for SAP Mid Market pr. 1. august.

SAP Danmark starter op efter sommerferien med et fuldt salgsledelsesteam.

Da Mikkel Stavnsbo blev udnævnt som administrerende direktør for SAP Danmark i februar 2023 kom han fra stillingen som salgsdirektør for det danske SAP Mid Market. I slutningen af april 2023 forlod Jesper Illum sit job som salgsdirektør for SAP Enterprise Industry for at forfølge nye karrieremuligheder, og siden da har Mikkel Stavnsbo midlertidigt varetaget de 2 salgsdirektør roller.

Pr. 1. august har Mikkel Stavnsbo udpeget Jakob von Haffner som ny salgsdirektør for SAP Industry Enterprise. Han indtræder ligeledes i det lokale ledelsesteam. Jakob von Haffner kommer fra SAPs partner NNIT, hvor han de sidste 9 år har haft ledende stillinger indenfor salg, seneste som Associate Vice President Sales og Head of Life Sciences Sales Nordics, og han medbringer dermed sin betydelige erfaring inden for life science og enterprise segmentet. Jakob von Haffner har også arbejdet 12 år i IBM, både i Danmark og Australien.

Sonja Stjernegaard indtræder ligeledes 1. august som ny salgsdirektør for SAP Mid Market med fokus på mellemstore virksomheder, der udgør 80% af SAPs over 400.000 kunder på verdensplan og er en betydelig vækstmotor i Danmark. Sonja Stjernegaard har i 7 år arbejdet som Senior Account Executive indenfor SAP Mid Market og kender dermed det danske marked og kunder særdeles godt. Hun kommer senest fra en stilling i SAP Industry Enterprise teamet med ansvar for bl.a. Energinet, og har også erfaring fra tidligere stillinger i IBM og NNIT.

Både Jakob von Haffner og Sonja Stjernegaard rapporterer direkte til Mikkel Stavnsbo og vil til dagligt lede et team af Account Executives, støtte kunder og drive salgs- og adoptionsprocesser til de ønskede resultater samt bidrage til en lærerig, udfordrende og sjov hverdag hos SAP Danmark.

”Jeg er naturligvis meget glad for, at vi nu kan stille med et fuldt salgsledelsesteam og stolt af at vi kan præsentere så stærke profiler. Sammen med resten af organisationen, skal vi fortsætte det positive momentum som SAP Danmark har. Vi har et fælles ansvar for at bidrage aktivt til en lærerig, udfordrende og sjov hverdag, der driver og skaber gode resultater for vores kunder samt vores kunders kunder, samtidig med at vi udvikler organisationen og vores medarbejdere. Her vil Jakob og Sonja bidrage på hver sin måde og med hver sit perspektiv som ledere. Jeg ser utroligt meget frem til samarbejdet og dynamikken”, siger Mikkel Stavnsbo, administrerende direktør for SAP Danmark.

Pressekontakt
Ellen Vig Nelausen
SAP Nordic Integrated Communications
telefon: +45 29 23 32 34
e-mail: ellen.vig.nelausen@sap.com

SAP Press Roompress@sap.com

Om SAP
SAP’s strategi er at hjælpe alle virksomheder med at drive en intelligent og bæredygtig virksomhed. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: SAP-kunder står for 87 % af den samlede globale handel. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede dataanalyseværktøjer gør vi vores kunder til intelligente virksomheder. SAP hjælper med at give medarbejdere og organisationer en dyb forretningsindsigt og fremmer samarbejde, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologien for virksomheder, så de kan bruge vores software, som de ønsker – uden afbrydelse. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel.

For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark.
Overblik på 1 side om SAP: SAP Corporate Fact Sheet.


Pressefoto og videoklip
Gå til www.sap.com/photos for billedmateriale og pressefotos i høj opløsning. Du kan downloade videoklip om forskellige emner på www.sap-tv.com. Herfra kan du også linke til dine egne websider, dele video via e-mail-links og abonnere på RSS-feeds fra SAP TV.