>
SAP Nederland

SAP Nederland benoemt Raymond Schröder tot Director General Business & Partner Ecosystem

SAP Nederland stelt Raymond Schröder per 1 augustus aan als Director General Business & Partner Ecosystem. Hij treedt tevens toe tot het MT. Raymond Schröder neemt de functie over van Monic van Aarle, die per 1 juli is benoemd tot Director of Sales Industries.

 

Schröder is 14 jaar werkzaam bij SAP, waar hij de laatste 2,5 half jaar als Hoofd SAP SuccessFactors heeft gewerkt. Hij begon zijn carrière bij SAP als accountmanager in General Business en kreeg daar na 3 jaar een rol als eerstelijns salesmanager. Hierna startte Raymond het Net New Names-team, waar hij van 2012 tot 2016 in de rol van sectordirecteur leiding aan gaf.

 

Raymond staat bekend om zijn passie voor het bouwen van toekomstgerichte accounts voor het middensegment. Daarnaast heeft hij een bewezen trackrecord in het ontwikkelen van SAP-salestalenten.