>
Grow by SAP

SAP ondersteunt groeibedrijven met gratis cloudtechnologie

‘s-Hertogenbosch, 28 oktober 2020 – SAP Introduceert Grow by SAP, een exclusief programma speciaal ontwikkeld voor grotere scale-ups. Deelnemende bedrijven krijgen een pakket cloudoplossingen aangeboden als gratis abonnement voor de eerste zes maanden. Zo kunnen ze zich op een zo duurzaam mogelijke manier verder ontwikkelen op diverse assen als financiële verantwoording, personele groei en procesverbetering.

Belang technologie groeit

De Top 250 groeibedrijven in Nederland was de afgelopen drie jaar verantwoordelijk voor meer dan 30.000 nieuwe banen, waarvan de helft voor rekening kwam van de top tien. Maar liefst 80 procent van alle scale-ups en start-ups verwacht dit jaar echter financiële moeilijkheden door de Covid-19 pandemie. SAP vindt het belangrijk om deze innovatieve bedrijven juist nu te ondersteunen. Via Grow by SAP krijgen zij gratis de beschikking over moderne cloudoplossingen die verdere groei faciliteren.

Succesvolle scale-ups krijgen met dit pakket onder meer toegang tot oplossingen voor enterprise resource planning (ERP) en finance, hr en personeelsengagement, travel en expense management en business analytics. De meeste scale-ups hebben niet de middelen voor dit soort technologieën. Grow by SAP verlaagt de drempel, zodat ze volledig kunnen profiteren van de cloud, machine learning en geavanceerde analytics, evenals human experience management (HXM) en automatisering van bedrijfsprocessen.

Grote uitdagingen

“Scale-ups hebben te maken met grote uitdagingen, mede veroorzaakt door Covid-19”, zegt Jos Hosewol, Director New Business bij SAP. “Dit is het juiste moment om deze snelgroeiende organisaties te helpen. De scale-ups zijn extreem belangrijk gebleken bij het opvangen van de economische effecten van de pandemie. We denken dat ze cruciaal worden tijdens de periode van herstel na Covid-19. Met de technologie van dit flexibele cloudpakket geven we deze innovatieve bedrijven een extra steun in de rug. Zodat ze hun groei versnellen, nog meer innovatie kunnen laten zien en concurrerender kunnen zijn.”

Grow by SAP maakt deel uit van het oplossingenportfolio van SAP waarmee organisaties de negatieve gevolgen van de pandemie kunnen ondervangen. Hiermee vangen bedrijven verstoringen in de supplychains beter op, kunnen ze nieuwe manieren van werken uitproberen, hun werknemers beter ondersteunen en hun klanten nog beter van dienst zijn.

www.sap.com/growbySAP