>
Een man in de keuken kijkt naar zijn laptop en beluistert een podcast

SAP Let’s Talk Data Podcast Serie – Seizoen 6 is nu beschikbaar!

Bekijk de vorige seizoenen van SAP’s podcastserie Let’s Talk Data in onze vorige blogs over seizoen 5 en seizoen 4.

Voor wie de bedrijfsflexibiliteit wil realiseren die nodig is om met verandering om te gaan en snel beslissingen te nemen is het van cruciaal belang om een solide gegevensbasis en een sterke informatievoorziening in te richten. Het is uiterst belangrijk om bedrijfsteams te helpen hun gegevensassets goed te benutten en snel te reageren als de manier waarop ze informatie verzamelen en communiceren moet worden aangepast. Alleen dan kan de efficiencyverbetering tot stand worden gebracht die organisaties nodig hebben in tijden van verandering.

Daarom hebben we experts op het gebied van datamanagement en -strategie bij elkaar gebracht om belangrijke onderwerpen en trends te bespreken die de manier veranderen waarop bedrijven het volledige potentieel van data als waardevolle bedrijfsasset benutten.

Luister naar deze (Engelstalige) podcastserie over alles wat met data te maken heeft!

Ontdek de nieuwe podcasts en luister alsnog naar de onderwerpen die u misschien hebt gemist.

SAP let's talk data podcast logo

U kunt naar de podcasts luisteren op Spotify, SoundCloud, iTunes, PlayerFM en YouTube.

 

Preview van seizoen 6: podcasts over datastrategie, use cases en gerelateerde oplossingen van SAP

Afl. 58, deel 2: Integratie van SAP Signavio Process Intelligence met SAP Data Intelligence

In deze aflevering wordt het waarom, wat en hoe van SAP Signavio Process Intelligence beschreven. Ook de integratie tussen SAP Signavio Process Intelligence en SAP Data Intelligence komt aan bod.  Sprekers: Silvio Arcangeli, Senior Director SAP Signavio Process Intelligence en Ginger Gatling, Senior Director Data Management Solution Marketing bij SAP

Afl. 57, deel 1: Het wat en hoe van SAP en Signavio

In deze aflevering wordt SAP Signavio geïntroduceerd. Er wordt uitgebreid ingegaan op Signavio, de belangrijkste onderdelen van de oplossing en hoe SAP en Signavio samenwerken om processen te verbeteren.
Sprekers: Silvio Arcangeli, Senior Director SAP Signavio Process Intelligence en Ginger Gatling, Senior Director Data Management Solution Marketing bij SAP

Afl. 56: Wat bestuurders moeten weten over data

Deze podcast gaat over de basis waarover bestuurders, vooral van bedrijven waarbij data van oorsprong geen grote rol spelen, moeten beschikken om te kunnen omgaan met de belangrijkste kansen en risico’s, dieper naar informatie te kunnen graven en toezichtsverantwoordelijkheden op het gebied van data te kunnen nakomen. Luister naar de inzichten van dr. Thomas C. Redman, “the Data Doc,” President bij Data Quality Solutions, en Maria Villar, Enterprise Data Management & Data Strategy Innovator bij SAP.

Afl. 55: Vrouwen in datagerelateerde functies

Luister naar dit interactieve gesprek tussen vrouwen die hun hele carrière werkzaam zijn geweest in datagerelateerde functies, met onder andere Kristin McMahon, VP of Global Marketing and Solutions bij SAP, Corrie Brague, Senior Director in Data Management bij SAP, Ina Felsheim, Product Marketing Manager bij AWS en Ginger Gatling, Senior Director in Data Management bij SAP. Zij delen hun mening over hoe datamanagement er vandaag de dag voorstaat, tips voor een carrière als dataspecialist en inzicht in het belang van pleitbezorgers voor het gebruik van data in verschillende sectoren.

Afl. 54: SAP en OpenText: kosten verlagen, prestaties verbeteren en migreren naar S/4HANA met een robuuste ROI

In deze aflevering wordt ingegaan op documentverwerking, het partnerschap met OpenText en een recent ROI-onderzoek naar kostenvermindering, prestatieverbetering en een effectieve migratie naar S/4HANA.
Sprekers: Sheila McCarthy, Senior Global Director for Marketing and Solutions en Ginger Gatling, Senior Director, SAP Solution Marketing

Afl. 53: SAP-data en analytics: een use case voor gegevensintegratie van een klant

Deze podcast is een vervolg op aflevering 51, waarin we de services voor datamanagement van SAP Business Technology Platform hebben besproken. In deze aflevering maken we kennis met een bedrijf waarbij geïsoleerde en niet-gekoppelde data zonder bedrijfscontext een uitdaging vormden. In de podcast wordt verteld hoe SAP Business Technology Platform, en meer in het bijzonder de bijbehorende data- en analyseservices, zijn gebruikt om bedrijfscontext toe te voegen aan de bestaande wildgroei van gegevens en zo onderbouwde beslissingen mogelijk te maken.
Sprekers: Silvio Arcangeli, Senior Director Platform & Technology Product Strategy bij SAP, Axel Schuller, Data Management Solution Management Lead bij SAP, Ginger Gatling, Senior Director Data Management Solution Marketing bij SAP

Afl. 52: Afstemming van financiële gegevens

Wist u dat de afstemming van financiële gegevens een vereiste is voor elk SAP-implementatieproject? Wat houdt dit in en waarom moet elke organisatie er aandacht aan besteden? Luister hoe Syin Tan, Kevin Zheng, Lucas Morris en Sam Bannigan van Deloitte’s Data Practice de kosten, risico’s en compliancevereisten van financiële afstemming bespreken en hoe ze SAP Data Intelligence inzetten om deze kritische succesfactor de baas te blijven.
Sprekers: Kevin Zheng – Data Specialist bij Deloitte Consulting, Syin Tan – Finance and Data Specialist bij Deloitte Consulting, Lucas Morris – Finance Specialist bij Deloitte Consulting

Afl. 51: De beste manieren om services voor datamanagement op het SAP Business Technology Platform te gebruiken

Deze podcast verkent de belangrijkste services voor datamanagement die beschikbaar zijn op het SAP Business Technology Platform. Het gaat hierbij onder andere om het catalogiseren van data en om metadatabeheer, data-integratie en dataverwerking. We bespreken ook hoe deze services worden gebruikt binnen het data- en analyticsportfolio van het SAP Business Technology Platform. Luister om te worden bijgepraat over datamanagementservices en hoe je ze kunt inzetten.
Sprekers: Silvio Arcangeli, Senior Director Platform & Technology Product Strategy bij SAP, Axel Schuller, Data Management Solution Management Lead bij SAP, Ginger Gatling, Senior Director Data Management Solution Marketing bij SAP

Afl. 50: SAP en Sodales: innoveren, bouwen en geld verdienen met SAP BTP-oplossingen

Sodales Solutions bouwt oplossingen voor het gezondheids-, veiligheids- en milieubeheer van bedrijven en doet dat met behulp van SAP Business Technology Platform (SAP BTP). Door met SAP BTP te blijven innoveren, profiteert Sodales maximaal van onbenutte kansen. Luister naar wat dit ‘SAP BTP-rolmodel’ te vertellen heeft en kom meer te weten over onder andere hun kijk op innovatie, hun ideeën over de SAP Store en hun wervingscriteria.

Afl. 49: Het vergeten probleem: hoe beheer ik de groei van het datavolume en verlaag ik tegelijkertijd de kosten en risico’s

Het datavolume groeit steeds sneller. De kosten en risico’s van het beheer van al die data gaan verder dan opslag alleen. Luister naar het gesprek tussen Deepak Sood, CEO van Auritas, en Robert Pickering, Senior Director for Solution Management, Business Technology Platform bij SAP, over hoe en waarom de levenscyclus van data moet worden beheerd en daarbij tegelijkertijd de kosten van middelen, eigendomsverplichtingen, risico’s en compliance in evenwicht moeten worden gehouden.

Afl. 48: De waarde van SAP BTP voor partners verkennen met SAP, IDC en SAP-partner Rizing

In deze aflevering praten directieleden van SAP, IDC en SAP-partner Rizing over de meerwaarde die het Business Technology Platform van SAP (SAP BTP) partners oplevert. Onder leiding van Paul Edwards (Director, Software Channels & Ecosystems bij IDC) voeren Martin Stenzig (CTO, Rizing) en Tom Le (Global VP Partner Solution Advisory, SAP) een goed onderbouwd gesprek over de bevindingen van de IDC Partner Success Guide, waarin de bedrijfs- en technologieacceleratoren worden besproken waarover partners kunnen beschikken dankzij SAP BTP. Er worden onderwerpen besproken zoals de manier waarop Rizing innoveert met SAP BTP, het bereik van het platform en de impact op de customer lifetime value, en de programma’s die SAP met SAP BTP aanbiedt om partnersucces mogelijk te maken. Luister vandaag nog naar de podcast om meer te weten te komen.

Afl. 47: Commodity Price Prediction met SAP Data Intelligence

Ratan Yedla en Sumanth Krishnan van VASPP Technologies bespreken hoe Commodity Price Prediction werkt met SAP Data Intelligence. Ze bespreken hoe modellen op basis van AI (Artificial Intelligence) en ML (Machine Learning), die op basis van patronen uit het verleden, externe gebeurtenissen en IoT-data toekomstige prijzen voorspellen, worden gebruikt om prijzen nauwkeuriger te voorspellen, zodat er betere inkoopbeslissingen kunnen worden genomen en organisaties kosten kunnen besparen. VASPP Technologies heeft dit gedaan tijdens de SAP Data Intelligence-contentsprint.

Afl. 46: Intelligent Automation van DataXstream bouwen met SAP Data Intelligence

Xilin Cheng en Kathleen Taggart van DataXstream bespreken hoe Intelligent Automation (IA) wordt gebouwd en welke voordelen SAP Data Intelligence heeft voor MLOps. Het team bespreekt het probleem dat groothandelaren tegenkomen wanneer ze grote offertes en bestellingen nauwkeurig en efficiënt proberen af te handelen. Voorheen waren daar Customer Service Representatives (CSR’s) voor nodig die de GUI van SAP begrepen en jarenlange sectorervaring hadden en die dan uren besteedden aan het invoeren van data. Bij Intelligent Automation wordt gebruikgemaakt van optische tekenherkenning (OCR) om tekst in de ML-modellen van Xilin in te lezen. Xilin vertelt over de natural language processing (NLP)-technieken die worden ingezet en over de voordelen van het ontwikkelen van pipelines voor machine learning in SAP Data Intelligence. Kathleen en Xilin eindigen met een gesprek over de toekomst van Intelligent Automation en de mogelijkheden die machine learning biedt om meer deals binnen te halen en de koopervaring van de klant te verbeteren.

Als u graag meer wilt weten, kunt u hier extra bronnen en informatie vinden:

 

Dit is een vertaald blog, het origineel kunt u hier lezen.