>

Fitcoin – brenn kalorier og tjen digitale mynter

Fitcoin er en ny web3-startup fra Benelux hvor brukere opptjener digitale mynter når de driver med fysisk aktivitet og mentalt velvære. Teknologien er basert på krypto, gamification og NFT-integrasjon, i tillegg til SAP Business Technology Platform. Nå ønsker selskapet å satse på det amerikanske markedet, og har i den forbindelse starter et pilotprosjekt sammen med UC Davis, som er en del av University of California.

Samarbeidet med Fitcoin ble presentert under den årlige SAP Sapphire konferansen i Barcelona.

– Over hele verden må våre kunder fortsette å tenke nytt for å forbli suksessfulle og navigere i et stadig endret marked, endret lovverk og mangel på kompetanse. Partnerskapene vi har annonsert på SAP Sapphire demonstrerer den viktige rollen som banebrytende teknologiplattformer spiller for å bistå kunder – enten med å automatisere analysearbeid, forenkle en teknologiplattform eller å forbedre kunder- og ansattes opplevelser, sier Christian Klein, administrerende direktør i SAP.

Det er det nederlandske morselskapet It’s My Life og medeieren og konsulentselskapet Xtra-Advice som står bak Fitcoins pilotprosjekt i California. De jobber med SAP lokalt for å få den tekniske infrastrukturen på plass. Resultatene vil måles ved hjelp av anonymiserte data og SAP Analytics Cloud.

Fitcoin er hovedsakelig basert i Benelux og brukes av mer enn 200 organisasjoner, institusjoner og kommuner, som eksempelvis Wageningen University, Deloitte i Nederland og Eindhoven Vitaal Foundation. Stiftelsen bruker plattformen til å oppmuntre innbyggere i et bestemt fokusområde til å trene.

Fitcoins konsept er smart og innovativt. Ved å trene, gå turer, sykle eller delta på workshops og sportsaktiviteter tjener brukere digitale mynter (FitCoins) via en app på smarttelefonen. Deretter kan man utveksle myntene sine mot sunne belønninger fra Fitcoin-katalogen.

Det er organisasjonen som selv bestemmer hva som skal være belønningene. Det kan være alt fra en sunn lunsj eller teaterbilletter, til en donasjon til veldedige formål eller sunn mat, frukt og grønt fra matbutikken.

Se alle nyhetene fra SAP Sapphire i denne nyhetsguiden.

Dutch Vitality Platform with SAP Analytics Cloud Boosts Physical and Mental Well-Being | NL

Om SAP

SAPs strategi er å hjelpe alle bedrifter med å drive en intelligent, bærekraftig virksomhet. Som markedsleder innen bedriftsprogramvare hjelper vi bedrifter i alle størrelser og innen alle bransjer å yte deres beste: SAP-kunder står for 87 % av den totale globale handelen. Vår teknologi innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier bidrar til å gjøre våre kunder om til intelligente virksomheter. SAP gir medarbeidere og organisasjoner dyp forretningsinnsikt og fremmer samarbeid som hjelper dem å ligge i forkant av konkurrentene. Vi forenkler teknologien for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare slik de selv ønsker- uten avbrytelser. Med vår ende-til-ende portefjølje av applikasjoner og tjenester gjør vi det mulig for private og offentlige kunder på tvers av 25 bransjer globalt å operere lønnsomt, å tilpasse kontinuerlig og å gjøre en forskjell. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og ledende eksperter, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv.

For mer informasjon besøk www.sap.com/norway og www.sap.com.

Pressekontakt
Ulrika Wass
Head of Nordic & Baltic Communications, SAP
+46 73 827 1074
ulrika.wass@sap.com