>

Nå gjør SAP det enklere å utvikle en skybasert forretningsstrategi

SAP avduker et nytt program for virksomheter som vil flytte forretningssystemet til skyen og styrke innovasjonsarbeidet. Med et sett av ressurser, tjenester og insentiver fjerner programmet “RISE with SAP Migration and Modernization” to typiske problemer når man flytter til skyen; nemlig størrelsen og kostnaden. Samtidig reduseres tilpasset koding, datasiloer og komplekse arbeidsflyter også for store og komplekse systemer.

– Enhver organisasjon trenger en skybasert forretningsstrategi. Det er viktigere enn noen gang at norske virksomheter begynner sin migrering og modernisering slik at de kan utnytte mulighetene tilgjengelig i skyen, inkludert AI og bærekraftsløsninger, sier Marius Vetter, administrerende direktør for SAP Norge.


Marius Vetter, administrerende direktør for SAP Norge

Det nye programmet hjelper SAP-kunder gjennom kontinuerlige oppdateringer og nye innovasjoner. Når kunder bruker skyen, overtar SAP ansvaret for driftssikkerhet, styrket sikkerhet og etterlevelse av regler, slik at de virkelig kan utnytte dataene sine.

Uansett om virksomheten for tiden kjører SAP ERP Central Component (SAP ECC) eller den lokalt installerte versjonen (on prem) av SAP S/4HANA, hjelper programmets selvstyrte digitale opplevelse og assisterte tjenester til – hele veien fra forberedelser til driftsstart. Programmet introduserer også en rekke nye tjenester og insentiver for å hjelpe kunder med å gå over til RISE with SAP-løsningen.

– SAP viser tydelig at de er klar over de komplekse utfordringene som kundene møter når de vil flytte til skyen. Samtidig anerkjennes deres tidligere investeringer i eksisterende system, sier Christine Grimm fra styret i den tyske SAP-brukergruppen DSAG.

– Ved å utvide RISE with SAP-tilbudet med økonomiske insentiver og support, gir SAP aktivt kundene støtte på deres reise til skyen og gjør dermed overgangen enklere. Vi i DSAG verdsetter dette initiativet og den viljen SAP viser. Målet må være å forbedre og utvide tilbudet i samarbeid med SAP for å ta høyde for de komplekse kravene og utfordringene våre medlemmer møter når de bestemmer seg for å gå over til skyen. På denne måten ønsker vi å sikre at de fullt ut kan utnytte de utvidede mulighetene og innovasjonene i RISE with SAP, fortsetter Christine Grimm.

Økonomiske insentiver for å kompensere kostnader

For å vedkjenne SAP-kunders investeringer og bidra til å kompensere kostnadene ved flytting og transformasjon, introduserer SAP et tidsbegrenset tilbud som kan redusere migrasjonskostnadene med opptil 50 prosent og dermed gi raskere lønnsomhet. Frem til slutten av 2024 vil virksomheter med lokalt installerte løsninger som SAP S/4HANA- og SAP ECC, som velger å gå over til løsningen RISE with SAP eller GROW with SAP, også få tilgang til rabatter som eksempelvis kan brukes til å kompensere kostnadene for supportvedlikehold, skytjenester eller sky-abonnement. Dette økonomiske insentivet vil inkludere SAP S/4HANA Cloud og forretningsløsninger som supply chain, HR, spend management, CRM, verktøy for forretningstransformasjon og utvidbarhet via SAP Business Technology Platform.

RISE with SAP-metodikk sikrer konsistens og kvalitet

For å sikre forutsigbare tidsplaner kommer alle implementeringer – både gjennom SAP og SAPs partnerøkosystem – å følge RISE with SAP-metodikk. Med kontroll over viktige milepæler, vil det gi åpenhet gjennom hele prosjektprosessen. Det støttes av SAPs tjenester og spesialister som bekrefter at metodikken brukes i alle faser frem til lansering. SAP trener og validerer partnere til å anvende RISE with SAP-metodikk og kommer til å jobbe tett med dem for å sikre konsistens og kvalitet.

Ny tjeneste for eldre versjoner – SAP S/4HANA Cloud Safekeeper

For kunder som trenger mer tid til å gjennomføre full migrering, introduserer vi SAP S/4HANA Cloud Safekeeper. Tjenesten er utviklet for kunder som bruker RISE with SAP og som utfører tilpasset vedlikehold på eldre versjoner av SAP S/4HANA. Med SAP S/4HANA Cloud Safekeeper kan kundene forberede systemene sine for å oppgradere til den siste versjon av SAP S/4HANA. Det inkluderer oppgraderingstjenester og infrastrukturoptimalisering, samtidig som det gir forretningskontinuitet for kundenes nåværende system med oppdateringer og patcher i ytterligere to år.


Pressekontakt
Ulrika Wass, Head of Nordic & Baltic Communictions
+46 73 827 1074


Om SAP

SAPs strategi er å hjelpe alle bedrifter med å drive en intelligent, bærekraftig virksomhet. Som markedsleder innen bedriftsprogramvare hjelper vi bedrifter i alle størrelser og innen alle bransjer å yte deres beste: SAP-kunder står for 87 % av den totale globale handelen. Vår teknologi innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier bidrar til å gjøre våre kunder om til intelligente virksomheter. SAP gir medarbeidere og organisasjoner dyp forretningsinnsikt og fremmer samarbeid som hjelper dem å ligge i forkant av konkurrentene. Vi forenkler teknologien for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare slik de selv ønsker- uten avbrytelser. Med vår ende-til-ende portefjølje av applikasjoner og tjenester gjør vi det mulig for private og offentlige kunder på tvers av 26 bransjer globalt å operere lønnsomt, å tilpasse kontinuerlig og å gjøre en forskjell. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og ledende eksperter, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv.

For mer informasjon besøk www.sap.com/norway og www.sap.com.

Event: RISE with SAP Innovation Day

Ikke gå glipp av dette, sørg for å registrere deg for vårt event. Legg ut på din skyreise, på din måte!
5. mars 2024| 08:30 – 14:00 | Ambassaden Oslo, Norge
Se mer her.