>

SAP o numește pe Josephin Galla noul Managing Director pentru Europa de Sud-Est

Începând cu luna iulie 2020, SAP, lider global în transformare digitală, are un nou Managing Director pentru țările din Sud-Estul Europei – Josephin Galla – care se va reloca în București. Împreuna cu echipa de management, Galla va implementa noua strategie regională și va coordona activitățile SAP din România, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Albania, Bosnia-Herțegovina, Kosovo, Macedonia, Moldova și Muntenegru, țări care cumulează un număr de 1935 de angajați.

Cu peste un deceniu de activitate în domeniul tehnologiei, Josephin Galla are o îndelungată experiență în industrii precum sectorul public, minerit, resurse naturale și energie. Anterior, Josephin Galla a fost Managing Director SAP Vietnam și membru al Senior Executive Team în cadrul clusterului SAP din Asia de Sud-Est. De-a lungul timpului, ea și-a dedicat cariera dezvoltării businessului SAP în Europa, Asia și America de Nord, ocupând diverse roluri în vânzări și management.

„Aștept cu nerăbdare să încep această nouă provocare. Europa de Sud-Est este o regiune atât de diversă, care oferă un potențial mare. În acest moment, lucrăm îndeaproape pentru a ne asigura că avem aceeași viziune, misiune și strategie în toate țările, prin care să fim pregătiți pentru perioada post-Covid-19, precum și pentru următorii cinci ani. Credem cu tărie că strategia noastră de business va fi determinată de oamenii talentați pe care îi avem în companie, precum și de modul în care ne percepe piața. Avem nevoie de o schimbare de paradigmă și de gândire pentru a poziționa regiunea noastră ca următoarea piață din punct de vedere al dinamicii după Asia”, a menționat Josephin Galla, SAP Managing Director pentru Europa de Sud-Est.

Josephin a condus, de asemenea, o echipă performantă de consultanti in tehnologie cu experienta in solutii digitale pentru sectorul public în Asia de Sud-Est, ajutând guvernele și instituțiile publice în transformarea digitală a proceselor. Din această poziție, ea a coordonat proiecte ale Băncii Mondiale și a dezvoltat relații cu corpul diplomatic german și lideri guvernamentali, conectând industria IT cu guvernele și mediul academic din Asia de Sud-Est.

Născută în Berlin, Germania, Josephin Galla a urmat cursurile Facultății de Economie Internațională din cadrul International Business School din Berlin și este licențiată în Administrarea Afacerilor, diplomă obținută la Universitatea din Sunderland.

„Sunt încrezător că vasta experiență internațională de care beneficiază Josephin, alături de abilitățile puternice de conducere și caracterul său viguros, ne vor conduce spre un nou capitol în dezvoltarea regională, o zonă cu potențial de creștere pe termen lung”, a adăugat Tom Kindermans, Managing Director SAP Europa Centrală și de Est.