>

SAP lansează RISE: Business Transformation as a Service

SAP anunță lansarea RISE with SAP, un pachet ce își propune să accelereze transformarea organizațiilor în Companii Inteligente.

RISE with SAP oferă clienților aflați în orice etapă a transformării digitale un mod complet nou de reconfigurare a proceselor prin tehnologii inteligente, pentru a obține rezultate superioare în business. Alături de ecosistemul puternic de parteneri, SAP promite un time-to-value rapid, precum și flexibilitate pentru a face față schimbării – totul fără investiții inițiale ridicate.

„Tensiunile geopolitice, provocările de mediu și pandemia sunt factori care forțează business-urile să facă față schimbărilor mai accelerat ca oricând. Companiile care își pot adapta rapid procesele de business vor prospera – iar SAP le poate sprijini în acest sens. Acesta este scopul pachetului RISE with SAP – ajută  clienții să descopere continuu noi modalități de a conduce business-uri în cloud, totul pentru fi cu un pas înaintea industriei lor”, a declarat Christian Klein, CEO SAP.

Oferit pe bază de abonament, pachetul RISE with SAP integrează SLA, partea operațională și asistență. Abordarea holistică va ajuta companiile să își transforme cu adevărat businessul, depășind simpla migrație tehnică către cloud, pentru a permite o transformare continuă. Împreună cu ecosistemul de parteneri, SAP va ghida companiile în transformarea afacerii lor astfel:

  •  Reconfigurarea proceselor de business:

Business Process Intelligence are la bază modelul de afaceri SAP și expertiza proceselor obținută din colaborarea cu peste 400.000 de clienți din 25 de industrii. Clienții pot analiza continuu performanța proceselor lor de business, le pot compara cu standardele din industrie și le pot adapta cu ușurință la noile cerințe și nevoi de business. Procesele de business pot integra componente inteligente grație unei conexiuni directe cu fluxul de lucru SAP, Robotic Process Automation (RPA) și alte servicii de Inteligență Artificială (AI).

  • Activarea migrației tehnice:

Instrumentele și serviciile SAP sprijină parcursul tehnic și oferă time-to-value într-un mod accelerat, susținut de ofertele ecosistemului SAP. Acestea includ servicii automatizate pentru a facilita migrarea către arhitecturi de soluții modulare și standard, ceea ce va genera un consum mai rapid de inovație în cloud, precum și asistență din partea arhitecților tehnici, totul pentru o migrare fără probleme și adoptarea rapidă.

Infrastructurile cloud ale clienților, ce rulează într-un centru de date SAP sau prin intermediul unui hyperscaler la alegere, pentru a beneficia de capabilități de Infrastructure-as-a-Service fără blocarea datelor și a sistemului.

  • Construirea unei Companii Inteligente (Intelligent Enterprise):

Business Technology Platorm furnizează un singur strat semantic într-o companie, oferind baza pentru o transformare holistică a business-ului. Această abordare ajută la menținerea nucleului curat și permite un consum mai facil:

  • Ușor de completat, extins și integrat cu ajutorul SAP, partenerilor și a soluțiilor terțe, utilizând același model de date și platforme de servicii ca aplicațiile SAP
  • Peste 2.200 de API-uri pentru a asigura integrarea în sisteme on-premise, cloud și non-SAP
  • Coordonarea și planificarea la nivel de companie în timp real, precum și furnizarea de date de înaltă calitate pentru scenarii de analytics, planificare și AI, grație unui singur layer de date semantice
  • Capabilități superioare de lo-code sau no-code pentru a extinde soluțiile SAP, RPA inteligent pentru automatizare, precum și un serviciu workflow de top pentru a schimba procesele din mers.

SAP S / 4HANA Cloud cu RPA și Inteligență Artificială încorporate, analiză avansată de date și opțiuni de implementare flexibile, în funcție de complexitatea clienților.

Acces unificat la una dintre cele mai mari rețele de business din lume, inclusiv furnizorii, logistica și rețelele asset intelligence ale SAP, permițând companiilor să își gestioneze integral lanțul de aprovizionare, pentru a reacționa mai rapid la condițiile de piață aflate într-o continuă schimbare.

Pentru mai multe informații despre RISE with SAP și Business Transformation as a Service puteți citi articolul scris de Christian Klein, CEO SAP.