>

SAP își propune să creeze cea mai mare rețea de business din lume

BucureștiSAP anunță crearea de noi comunități de business care vor ajuta companiile să-și îmbunătățească rezultatele financiare, să navigheze mai bine schimbările economice și geopolitice și să devină mai sustenabile.

Primul pas către crearea celei mai mari rețele de business din lume îl reprezintă  SAP Business Network – platformă care va reuni peste 5,5 milioane de companii. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței SAPPHIRE NOW 2021.

SAP Business Network este o platformă unificată în care utilizatorul se poate conecta cu toți partenerii comerciali dintr-un singur registru. Platforma oferă o vzibilitate completă asupra întregului ecosistem format din lanțul de aprovizionare, logistica și trasabilitatea companiilor membre.

SAP a anunțat în cadrul SAPPHIRE NOW 2021 noi soluții și inovații menite să ajute companiile să-și transforme procesele de business. Cele mai relevante sunt:

Portofoliul de BPI include acum și SAP Process Insights

Ca parte a portofoliului de Business Process Intelligence (BPI), soluția SAP Process Insights permite organizațiilor să analizeze și să-și îmbunătățească procesele de afaceri. EY, Deloitte și Infosys Limited sunt partenerii strategici inițiali care lucrează cu portofoliul BPI de la SAP pentru a ajuta organizațiile să se transforme.

SAP Concur folosește Inteligența Artificială pentru a simplifica auditarea cheltuielilor

Serviciul Verify, o nouă caracteristică a soluțiilor SAP Concur, folosește AI și machine learning pentru a identifica automat problemele potențiale și discrepanțele din rapoartele de cheltuieli. Modelele AI utilizate sunt dezvoltate în urma analizării a peste 1 trilion de dolari în deconturi de cheltuieli și a zeci de milioane de chitanțe și facturi. Verify poate aproba automat rapoarte de cheltuieli care nu au probleme, în timp ce semnalează discrepanțele care au nevoie de revizuiea auditorilor.

SAP Upscale Commerce: soluție no-code care permite interacțiuni Direct-To-Consumer

Soluția SAP Upscale Commerce este o soluție de e-commerce, no-code, care permite retailerilor să creeze experiențe de cumpărături omnichannel în câteva minute. Cu AI încorporat, brandurile pot veni cu oferte personalizate, bazate pe informații complete despre clienți provenite din datele din social media și cele de cumpărare.

Despre SAP

SAP este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri. În prezent, compania are peste 440.000 de clienți în 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală, contribuind la simplificarea proceselor de business și oferind platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 77% dintre toate tranzacțiile la nivel global trec printr-un sistem SAP.

Despre SAP România

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 19 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizațiilor. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluțiile SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP.

În 2011, SAP a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, care deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a peste 714 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați www.sap.ro.

Notă către editori:
Pentru a viziona și descărca materiale foto în format digital, vă rugăm accesați www.sap.com/photos. Pe această platformă puteți găsi materiale foto la rezoluție mare care pot fi utilizate în cadrul publicațiilor dvs. Pentru a viziona materiale video cu diferite topicuri, accesați www.sap-tv.com. Pe acest site sunt accesibile clipuri video care pot fi integrate pe pagini personale de internet, pot fi distribuite via e-mail sau vă puteți înregistra pentru feed-uri RSS din partea SAP TV. Urmăriți SAP pe Twitter și pe Facebook. Clienții interesați de produsele SAP pot contacta SAP România la tel: 031.225.2812.

Contact de Presă:
Cristian Moldoveanu
Tel: 0727.317.945
E-mail: cristian.moldoveanu@totalpr.ro