>

Jesper Illum forlader SAP Danmark

SAP Danmark skal have ny salgsdirektør

SAP Danmarks salgsdirektør gennem 4 år, Jesper Illum, har valgt at forlade SAP for at forfølge nye karrieremuligheder. Indtil en afløser er på plads, vil Mikkel Stavnsbo, SAP Danmark’s administrerende direktør, indtræde som midlertidig salgsdirektør med effekt pr. 24. april 2023.

”Jesper Illum har som salgsdirektør været dybt involveret i at accelerere den digitale transformation hos danske virksomheder, og i sine over 10 år hos SAP, har han gjort en stor forskel for både vores kunder og medarbejdere. Hans arbejde med at sikre at vores unge talenter bliver godt integreret i SAP Danmark og resten af norden, og at der foregår læring begge veje fra senior til junior, men også fra junior til senior, har givet fantastiske resultater. Jeg vil gerne takke Jesper for hans uselviske måde at spille for holdet og sikre fælles succes, og ønsker ham alt det bedste i hans næste udfordring”, siger Mikkel Stavnsbo, administrerende direktør for SAP Danmark.

Processen med at finde Jesper Illum’s afløser er startet.

 

Om SAP

SAP’s strategi er at hjælpe alle virksomheder med at drive en intelligent og bæredygtig virksomhed. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: SAP-kunder står for 87 % af den samlede globale handel. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede dataanalyseværktøjer gør vi vores kunder til intelligente virksomheder. SAP hjælper med at give medarbejdere og organisationer en dyb forretningsindsigt og fremmer samarbejde, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologien for virksomheder, så de kan bruge vores software, som de ønsker – uden afbrydelse. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel.

Pressekontakt
Ellen Vig Nelausen
SAP Nordic Integrated Communications
telefon: +45 29 23 32 34
e-mail: ellen.vig.nelausen@sap.com

SAP Press Room; press@sap.com