>

Ota nopea startti taloushallinnon transformaatioon!

Olemme järjestäneet webinaarisarjan Finugin kanssa ja omassa esityksessäni kerron Central Financesta – onko Central Finance järjestelmä, tuote vai ratkaisu? Voiko sitä hyödyntää siirtymisessä S/4HANAan? Mitä Central Financella tehdään ja mitä siihen kuuluu?

Menemättä tässä blogissa sen syvemmälle, voidaan sanoa lyhyesti, että Central Financesta puhuttaessa mukana on aina SAP S/4HANA -järjestelmä, koko sen erp-laajuudessaan, ei vain talouden prosessit.

Central Finance on tuote, joka pohjautuu S/4HANAan. S/4HANAn päälle lisätään mahdollistavia teknologioita: replikointia, mappausta, virheenkorjausta ja täsmäytystä liitettyjen järjestelmien välillä. Central Finance on siis työkalupakki, jolla voidaan tuoda talouden dataa eri lähdejärjestelmistä raportoitavaksi S/4:n uusilla raportointimahdollisuuksilla.

Jos Central Financea ajatellaan ratkaisuna, se on ratkaisu, joka pohjautuu Central Finance -tuotteeseen yhdessä S/4HANAn kanssa. Ratkaisu mahdollistaa reaaliaikaiset, keskitetyt talouden prosessit ja raportoinnin rakentamisen hajautetuissa ympäristöissä, sekä käytettäessä sitä transitiovaihtoehtona siirryttäessä S/4HANAan.

Webinaarissa kuulet myös, millaisia keskitettyjä talouden prosesseja olemme jo rakentaneet, mitä on työn alla sekä mitä eri vaihtoehtoja ja marssijärjestyksiä on siirtymisessä S/4HANAan Central Financen avulla. Kuulet lisäksi, mitä haluamme integraatiomme avulla mahdollistaa ja mitä mukaan kuuluvia teknologioita on olemassa.

Kaikkia uusia prosesseja ei tarvitse ottaa kerralla käyttöön, kun hyödynnetään Central Financea S/4HANAan siirtymisessä. Usein asiakkaamme rakentavat ensimmäisessä vaiheessa perustan talouden raportoinnille. Seuraavassa vaiheessa he valitsevat hyvinkin erilaisia polkuja siihen, miten S/4HANAaan siirrytään talouden kannalta kokonaisuudessaan.

Tervetuloa kuuntelemaan!

 

Paula Linden

Finance Architect, SAP