>

Monetra vastaa kuntien digitaalisiin HR-tarpeisiin

Monetra tarjoaa tuhansille Suomen julkisen sektorin työntekijöille kaikki HR-prosessit pilvipohjaisen SAP SuccessFactors -alustan avulla

Monetra Oy on kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Voittoa tavoittelemattomana inhouse-organisaationa Monetra tarjoaa kunnille talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja sekä erikoistuneita palveluita, kuten hallinto-, tulkkaus- ja hankintapalveluja.

”Monetran tavoitteena on olla luotettava kumppani kunnille, joiden tarpeisiin haluamme vastata täydellisesti, sanoo Monetra Oy:n HR-palveluista vastaava tuotepäällikkö Iina Salokanto-Hiltunen.

”Autamme kuntia digitalisoimaan ja automatisoimaan usein pirstalaiset ja manuaaliset HR-prosessit palvelusuhteen koko elinkaareen, suoritukseen ja tavoiteasetantaan, palkitsemiseen, seurantaan sekä kehittämiseen liittyen. Tarjoamme kaikki HR-prosessit yhden pilvialustan, SAP SuccessFactorsin kautta”.

”Kykenemme näin ollen tukemaan kuntia digitaalisessa HR-muutoksessa ja tarjoamaan laajan datapohjaisen HR-alustan, joka on konfiguroitu erityisesti Suomen julkisen sektorin vaatimuksiin”.

”Sekä tarjous- että toteutusvaiheessa NTT Data on osoittautunut erittäin asiantuntevaksi ja luotettavaksi kumppaniksi. Minun on myös sanottava, että hankkeen suunnittelu- ja kilpailutusvaiheessa yhteistyö kunta-asiakkaidemme kanssa on ollut erittäin myönteistä ja hedelmällistä. Tämä on edistänyt valtavasti yhteisen HR-alustan optimaalista suunnittelua suurelle määrälle julkisia organisaatioita”.

SAP SuccessFactors -alusta palvelee tuhansia kuntien työntekijöitä ja heidän työntekijäkokemuksestaan kumpuavia Human Experience Management -tarpeita.