>

SAP:n asiakas Fitcoin motivoi pelillisyydellä voimaan paremmin – polta kaloreita ja ansaitse digitaalista rahaa

Fitcoin on uusi web3-startup, jossa käyttäjät ansaitsevat digitaalisia kolikoita harrastaessaan liikuntaa tai tehdessään muita hyvinvointia tukevia valintoja. Teknologia perustuu kryptoon, pelillistämiseen ja nft-integraatioon, ja se on rakennettu SAP Business Technology Platformille (SAP BTP).

SAP:n ja Fitcoinin yhteistyö esiteltiin SAP:n vuosittaisessa asiakaskonferenssissa Sapphire Barcelonassa toukokuun lopulla.

SAP Business Technology Platformin lisäksi Fitcoinilla on käytössä SAP:n Analytics Cloud -ratkaisu.

”Sapphire-tapahtumassa julkistamamme kumppanuudet, kuten Fitcoin, osoittavat, millainen rooli teknologia-alustallamme on asiakkaillemme. Oli kyse data-analytiikan automatisoinnista, teknologia-alustan yksinkertaistamisesta tai asiakas- ja työntekijäkokemusten parantamisesta, BTP on erinomainen valinta”, SAP:n toimitusjohtaja Christian Klein sanoo.

Kasvuyritys Fitcoinin ensisijainen markkina on juuri nyt sen synnyinseudulla Benelux-maissa. Palvelu on käytössä yli 200 alueen organisaatiossa, kunnassa ja laitoksessa. Asiakkaisiin lukeutuvat esimerkiksi Wageningenin yliopisto, Alankomaissa toimiva Deloitte ja Eindhoven Vitaal -säätiö.

Fitcoinin toimintaperiaatetta on kuvattu älykkääksi ja luovaksi. Se motivoi käyttäjiään digitaalisilla kolikoilla kuntoilemaan, kävelemään, pyöräilemään tai vaikka osallistumaan työpajoihin ja urheilutoimintaan. Käyttäjät voivat vaihtaa heille kertyneet digitaaliset kolikot, FitCoinit, hyvinvointia edistäviin palkintoihin.

Palkinnosta päättää asiakasorganisaatio. Palkinto voi olla esimerkiksi terveellinen lounas, teatteriliput kahdelle, lahjoitus hyväntekeväisyyteen tai vaikkapa paikallisesta supermarketista koottu korillinen hedelmiä ja vihanneksia.

FitCoin on ladattavissa Suomessa App Storesta ja Google Playsta.

 

Lisätietoja:
Taina Kaitala
Viestintätoimisto Manifesto
puh. 050 372 3406
taina.kaitala@manifesto.fi

Tietoja SAP:sta
SAP:n strategiana on auttaa yrityksiä toimimaan vastuullisesti ja älykkäästi. Yritysohjelmistojen markkinajohtajana SAP auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. SAP:n asiakkaat synnyttävät 87 prosenttia globaalista kaupasta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat ilman pelkoa disruptiosta. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla yritykset ja julkiset organisaatiot 25 eri toimialalla voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja edistää muutosta. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa ihmisten elämää ja maailmaa toimimaan paremmin.
Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com.