>
Illustrative image Hannover Messe

SAP op de Hannover Messe 2024

22-26 april

Hall 15, Stand E17

Dit jaar zijn SAP en Partners opnieuw aanwezig op de Hannover Messe, en we nodigen u uit om ons te bezoeken en te ontdekken hoe SAP uw productie en supply chain kan ondersteunen.

Productie is erg belangrijk voor onze wereldwijde economie. Het zorgt ervoor dat economieën groeien en mensen een beter leven krijgen. Om goed te kunnen produceren moeten de fabriek en supply chain nauw samenwerken. Dit kan door generatieve AI en machine learning, waarbij data centraal staat en geleid wordt door technologieën om nieuwe inzichten te ontdekken, operaties te automatiseren en de besluitvorming te verbeteren.

Ontdek hoe SAP-software u kan helpen om deze uitdagingen aan te gaan. Luister naar ervaringen van SAP-klanten, partners en experts over hoe u uw mensen en bedrijf kunt versterken om de toekomst van productie vorm te geven. Koop uw ticket nu!

 

Wat is er te doen bij de SAP booth?

Live Showcases:

 • Een hoge snelheid bottellijn georkestreerd door SAP-oplossingen voor het vastleggen van traceerbaarheidsgegevens, in-line kwaliteit, uitval en meer.
 • Modulaire productie met AGV’s van verschillende leveranciers, geïntegreerd in SAP Digital Manufacturing.
 • Live productie van bekers georkestreerd door SAP-oplossingen en uitgevoerd door een elektrische CNC spuitgietmachine.
 • Gedecentraliseerde productieoperaties vanuit ons eigen gecentraliseerde productiecontrolecentrum voor procesindustrieën.
 • Innovatieve industriële metaverse met focus op asset management.

Live Forum:

In ons live forum kunt u luisteren naar klanten die hun ervaringen delen over de waarde van SAP-oplossingen, waaronder SAP S/4HANA Cloud, SAP Digital Manufacturing, Artificial Intelligence, SAP Integrated Business Planning, Manufacturing-X en meer.

Guided Tours:

 • Highlight Tour: Ontdek onze nieuwste innovaties, showcases, geselecteerde demo’s en partner pods.
 • Discrete Manufacturing Tour: Verken verbonden end-to-end supply chain-processen, met geïntegreerde AI, voor een sterk geautomatiseerd en responsief productiebedrijf.
 • Process Manufacturing Tour: Zie hoe end-to-end supply chain-processen en datagestuurde inzichten innovatie, duurzaamheid en veerkracht mogelijk maken.
 • Battery Manufacturing Tour (eenmalige tour): Ervaar hoe SAP de end-to-end waardeketen van batterijen ondersteunt, van ontwerp tot recycling; traceerbaarheid tot het afleveren van een batterijpaspoort.

Ontdek de kracht van ons ecosysteem:

Bezoek onze 14 Partner Booths om hun oplossingen en diensten te zien, en ervaar de waarde van samenwerking met meer dan 16 industriële partners in onze showcases.

Bezoek onze stand met 14 SAP-experts en ontdek hoe u:

 • Geïntegreerde productie- en supply chain-processen kunt uitvoeren, van ontwerp tot service, om veerkracht en flexibiliteit mogelijk te maken.
 • Supply chain-processen kunt automatiseren, inclusief voorspelling en onderhoud met AI-gedreven inzichten voor optimale prestaties.
 • Operationele prestaties kunt versnellen om de kwaliteit en gegevensanalyse te verbeteren met de kracht van AI.
 • De zichtbaarheid kunt uitbreiden en de weerbaarheid kunt verbeteren door samen te werken met uw ecosysteem.
 • Deel kunt nemen aan ecosystemen en standaarden voor industriële gegevens, zoals Manufacturing-X, om de samenwerking uit te breiden en de flexibiliteit te verbeteren.

Meet an Expert

Maak een afspraak met een van onze experts om uw specifieke eisen en behoeften te bespreken.

Ga naar onze website voor meer informatie over de Hannover Messe 2024. We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij onze stand: Hall 15, Stand E17.

 

Tot ziens op de Hannover Messe!