>
GIS event

GIS-Event: Meet the Speaker – Taekele Bijlsma

Meet the Speaker – Taekele Bijlsma

Op 5 maart 2024 komen verschillende organisaties samen in het Provinciehuis Noord-Brabant voor het GIS Event: Zet SAP op de kaart! Die dag nemen verschillende sprekers het woord en delen ze inspirerende, maar ook tastbare verhalen over de integratie tussen SAP en GIS. Eén van die sprekers is Taekele Bijlsma, SAP Architect bij Gasunie.

Meer informatie GIS event

Dag Taekele, kan je jezelf kort even voorstellen?

Natuurlijk, ik ben Taekele Bijlsma en ik werk bij Gasunie als SAP architect. Het is een erg afwisselende rol waarbij ik betrokken ben bij verschillende onderwerpen die te maken hebben met SAP. Veel van deze onderwerpen hebben ook een geografisch aspect, vooral in het beheer van onze infrastructuur.

Op 5 maart ga je spreken op het SAP GIS-event. Kan je al een tipje van de sluier oplichten?

Ja zeker! Wat ik kan onthullen over mijn presentatie zijn de ingrediënten: een S/4HANA roadmap, ESRI, SAP BTP en een sterke nadruk op gebruiksgemak. Wil je een verhaal uit de praktijk horen, kom dan vooral luisteren bij mijn presentatie!

Wat maakt jou zo enthousiast over de integratie tussen SAP en GIS?

Wat mij enthousiast maakt over de integratie tussen SAP en GIS is hoe het verschillende manieren van werken en data-analyse samenbrengt. Vanuit SAP hebben we een sterke focus op processen, terwijl GIS ons in staat stelt om geografische data te gebruiken. De combinatie van deze twee versterkt elkaar enorm.

Wat is de meerwaarde van SAP en GIS integratie voor Gasunie?

De meerwaarde van SAP en GIS integratie voor organisaties, en ook voor onze organisatie, is enorm. Door het combineren van SAP processen met geografische data kunnen gebruikers hun werk veel gemakkelijker uitvoeren en hebben ze minder behoefte aan verschillende losse applicaties. Dit leidt tot aanzienlijke efficiëntiewinsten en vermindert de kans op fouten.

Waarom mogen mensen dit event niet missen volgens jou?

Nou, er staat een geweldige agenda op je te wachten met onderwerpen die laten zien wat er allemaal mogelijk is. Het zal je inspireren voor je eigen toepassingen en je krijgt de kans om vragen te stellen of gesprekken aan te gaan over hoe GIS en SAP geïntegreerd kunnen worden.

 

Benieuwd naar de presentatie van Taekele op het GIS Event? Inschrijven kan nog! Inschrijven kan nog! Meer informatie vind je via deze pagina.

 

Registreer hier

 

Taekele Bijlsma - GIS Speaker