>

Sariba AS mottar prisen som Årets SAP Partner 2019

SAP Norge har nylig delt ut sine Partner Awards for 2019. I den årlige kåringen utser SAP sine mest fremgangsrike partnere, og setter fokus på det viktige arbeidet de utfører som en forlenget arm av SAP i det norske markedet.

Sariba AS utnevnes som Årets SAP Partner 2019 på bakgrunn av deres arbeide som implementeringspartner av vår helhetlige HR-suite, SAP SuccessFactors, hvor de med sin kompetanse og erfaring leverer produkter, tjenester og rådgivning innen HR Strategi, HR Prosesser og HR Teknologi.

 

Sariba - SAP Partner Award 2019

Sariba - SAP Partner Award 2019
Steinar Sabbasen, Salgsdirektør i Sariba

 

– Innen digitalisering av HR har Sariba med SAP SuccessFactors vunnet nye kontrakter i et imponerende tempo. Med sin dyptgående kompetanse og erfaring i grensesnittet mellom HR transformasjon, prosess og teknologi, skaper Sariba med sin lokale forankring i Norge tillit og trygghet hos kundene. Store og mindre kunder, på tvers av bransjer innen offentlig og privat sektor,  kan drive innovative prosjekter for å realisere målsetninger om moderne ansattopplevelser og HR prosesser med den ansatte i sentrum. Vi gratulerer Sariba med en velfortjent utmerkelse, sier Henning Klemp, Partneransvarlig i SAP Norge.