>

KPS ny partner for SAP Norge

KPS og SAP har inngått en partneravtale for videresalg av SAP-programvareløsninger i Norge.

KPS blir dermed det nyeste tilskuddet til SAP sitt voksende partnernettverk i Norden, og vil fokusere spesielt på videresalg av de nyeste og mest moderne skyløsningene fra SAP innenfor e-handel, service- og kundeoppfølging og markedsføring. Med lang erfaring innen e-handel og omnichannel-løsninger i Europa registrerer KPS nå at etterspørselen etter SAPs løsninger vokser, og at selskaper nå i disse tider vil fokusere på siste generasjon opptimale løsninger som skaper entusiasme for seg selv og sine kunder innen begrepet ”kundeopplevelser”.

Vi ser at behovet for å styre e-handel, markedsføring og oppfølging på en helhetlig, kundeorientert og integrert måte vokser i alle slags selskaper. Selv i den nåværende pandemikrisen – eller kanskje til og med på grunn av det – er løsningsegmentet ”kundeopplevelse” høyt på dagsordenen, sier Tom W. Gulbrandsen, Head of Business Development & Sales i KPS Norge.

Det at vi nå udvider vårt SAP partnerskap til Norge betyr at vi utvider markedsområdet og sortimentet vårt, og kan dekke etterspørselen etter komplette løsningspakker som fungerer sømløst sammen med alle andre kjernesystemer som ERP.

KPS har allerede en sterk posisjon på det aller siste i SAP C/4HANA og SAP S/4HANA (ERP) løsninger i Europa, med dette vil vi fokusere på løsningene SAP Commerce Cloud, SAP Marketing Cloud, SAP Sales & Service Cloud. Alle disse løsninger er ledende i markedet og høyaktuelle for selskaper som skal skape lønnsomhet gjennom løsninger som gir kunder og kunders kunder en helhetlig og meningsfull opplevelse.

Tom W. Gulbrandsen, Head of Business Development i KPS

 

Vi ønsker KPS velkommen til SAPs partnerfamilie og ser at de med sin markedskunnskap, sine kundereferanser og beviste ferdigheter for raskt å skape verdi for kundeselskapene, vil hjelpe oss å utvide med våre løsninger for kundeopplevelser i Norge, sier Henning Klemp, partneransvarlig i SAP Norge. Noe av det unike med KPS er at de behersker alle områder i SAP sin nye CX portefølje, og har kunder og prosjekterfaring som kan komme det norske markedet til gode.

 

Henning Klemp, Partneransvarlig i SAP Norge

 

KPS og SAP har planlagt å formidle gode eksempler og kundeopplevelser gjennom ulike markedsaktiviteter. I disse tider først og fremst gjennom webinarer hvor kunder som er ledende innen sine områder forteller hvordan de har realisert sine ønsker og planer.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Tom W. Gulbrandsen, Head of Business Development, KPS, tom.gulbrandsen@kps.com, phone:  +47 952 92548

Henning Klemp, Partneransvarlig, SAP, henning.klemp@sap.com, phone: +47 911 22 071

 

Om KPS

KPS ble stiftet i 2000 og har i dag rundt 1300+ SAP-konsulenter i Europa. Selskapet er notert på Frankfurt Stock Exchange (FSE Prime) og har hovedkontor i München, avdelingskontorer og datterselskaper over hele Europa, og nå også i Oslo. De er kjent for sin ekspertise innen Digital Intelligent Enterprise og det omfattende spekteret av kundeinteraksjoner i B2B og B2C segmentet. KPS er en ledende SAP-partner for detaljhandels- og moteselskaper, og har i tillegg sterk tilstedeværelse i andre sektorer som forbruksvarer, helsevesen, industri, maskinteknikk, tjenesteleverandører og verktøy, med solide kundereferanser. Selskapet er grunnlegger av Rapid-Transformation® og Rapid-Prototyping metoden, som akselererer prosjekter hvilket igjen resulterer i en raskere avkastning. KPS- Infront Consulting i Hamburg er spesialister på digital strategi og innovasjon og er hedret flere ganger som «hidden champion» og best av konsulentpartnere. For mer informasjon, besøk www.kps.com

 

Om SAP

SAP er markedsledende innen intelligent bedriftsprogramvare for den nye opplevelsesøkonomien. Vi hjelper bedrifter i alle størrelser og bransjer: 77 prosent av verdens transaksjonsbaserte omsetning går gjennom et SAP-system. Våre teknologier innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier gjør bedrifter om til intelligente virksomheter. SAP gir enkeltpersoner og organisasjoner bedre mulighet til å samarbeide og utnytte driftsinnsikt slik at de holder seg ett skritt foran konkurrentene. Vi forenkler teknologi for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare som de selv ønsker – uten å påvirke vanlig drift. Vårt fullstendige tilbud av applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 440.000 private og offentlige bedrifter å kontinuerlige tilpasse driften og sikre lønnsomhet. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og tankeledere, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv. For mer informasjon, besøk www.sap.comogwww.sap.com/norway.