SAPs innovasjoner hjelper bedrifter med verdikjeden, bransjeutfordringer og bærekraft etter pandemien

Bedrifter over hele verden står ovenfor store utfordringer og søker teknologi som gir innsikt og hjelper dem med å støtte sine ansatte, kunder og leverandører. SAP viser frem mer enn teknologi og produkter, men også en bedrift som forbedrer sine verdikjeder og bransjespesifikke prosesser. Kundene får også tilgang til forretningsnettverk og støtte for å ta i bruk bærekraft som et viktig mål for bedriftens fremgang. Dette ble annonsert på SAPPHIRE NOW Converge, som avholdes digitalt 15. – 19. juni 2020

– I uforutsigbare tider trenger bedrifter en pålitelig partner som hjelper dem med å ta gode beslutninger. I dagens globale verden er det enda viktigere å raskt tilpasse seg miljøet og markedsutfordringene. Vi har som mål å hjelpe våre kunder med å finne nye måter å håndtere bærekraft på, være en bransjeleder og utvikle virksomhetens nettverk. SAP har strategien, ekspertisen, løsningene og partner nettverket som skal til for at våre kunder skal kunne operere som en intelligent virksomhet, sier Thomas Saueressig, styremedlem i SAP og leder av SAP Product Engineering.

Climate 21

Climate 21 programmet er ett nytt program for å støtte kunder med å nå deres klimarelaterte mål. Over flere år vil SAP samarbeide med ulike aktører for å gjøre bærekraftsmål til del av alle løsninger i SAPs produktportefølje. Dette vil hjelpe kunder med å forstå, analysere og optimalisere klimaavtrykket i produkter gjennom hele verdikjeden.

SAP Produkt Carbon Footprint Analytics er nå tilgjengelig som den første løsningen i Climate 21 programmet. Løsningen bruker data fra SAP S/4HANA og beregner informasjonen i SAP Analytics Cloud.

For å lære mer om Climate 21, les “Our Decade of Delivery for Climate” av Thomas Saueressig. Les også “SAP Launches Carbon Emissions Accounting System to Address Climate Change

Industry Cloud – bransje tilpassede skyløsninger

Intelligente virksomheter finner den rette balansen mellom å optimalisere eksisterende forretningsmodeller og å tilrettelegge for nye innovasjoner får å utvikle nye kontantstrømmer med ny teknologi.

SAPs nye strategi gir kundene mulighet til å velge innovative og bransjetilpassede løsninger fra SAP og deres partnere. Løsningene bygges på teknologi i Business Technology Platform porteføljen og tar i bruk åpne API-er. Utviklere kommer til å kunne ta i bruk Kunstig Intelligens (KI), Tingenes Internett (IoT) og andre SAP-løsninger for å gjøre arbeidet lettere og levere større forretningsverdi.

For å lære mer om Industry Cloud, les “Innovation at the Vertical Edge: New Business Models for a Digital Economy” av Peter Maier, president, Industries and Customer Advisory, SAP.

Industry 4.Now – SAP satser på verdikjeder

Industry 4.Now gir bedrifter mulighet til å designe og fremstille intelligente produkter og løsninger som kan samle inn og analysere informasjonsstrømmene fra sensorer i hele verdikjeden. Dermed er det mulig for kunder å endre sine Industry 4.0 initiativer fra å ha et internt fabrikk-fokus til å bli en samlet forretningsstrategi for hele virksomheten.

Industry 4.Now leverer innsikt i sanntid gjennom hele forretningsprosessen, fra design til drift. Kombinert med integrert dataanalyse og scenarioer skaper dette nye muligheter for å ta bedre forretningsavgjørelser og skape nye digitale forretningsmodeller og inntektskilder.

For å lære mer om Industry 4.NOW, les “Why the Time for Industry 4.0 Is NOW” av Richard Howells, vice president, Solution Management for Digital Supply Chain, SAP.

SAP presenterer strategi for Unified Business Network

SAP presenterer en ny strategi for å øke synligheten, effektiviteten og samarbeidet gjennom hele verdikjeden; design, planlegging, innkjøp, produksjon, logistikk og prosjekt ledelse. Ved å etablere ett nettverk av intelligente virksomheter kan SAP hjelpe bedrifter med å digitalisere komplekse forretningsprosesser for samarbeidene bedrifter og dermed sikre bedre synlighet og samarbeidsevne på tvers av verdikjedenes økosystem. Initiativet strekker seg over hele SAP og tar i bruk sanntidsdata fra forretningssystem, avanserte analyser og nettverksløsninger som Ariba Network, SAP Asset Intelligence Network og SAP Logistics Business.

Med mer enn 3,3 billioner USD som strømmer gjennom disse business-to-business datasentrene, vil SAP hjelpe bedrifter med å bygge bærekraftige og robuste verdikjeder, omdanne forretningsmodeller og sikre hurtig reaksjonsevne når marked brått endrer seg.

For å lære mer om Unified Business Network, les “Creating a Unified, Open and Intelligent Business Network” av Chris Haydon, president, SAP Procurement Solutions, and Paige Cox, senior vice president and head of Digital Supply Chain Networks, SAP

 

Besøk SAP News Center. Følg SAP på Twitter, @SAPNews.

Om SAP

SAP er markedsledende innen intelligent bedriftsprogramvare for den nye opplevelsesøkonomien. Vi hjelper bedrifter i alle størrelser og bransjer: 77 prosent av verdens transaksjonsbaserte omsetning går gjennom et SAP-system. Våre teknologier innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier gjør bedrifter om til intelligente virksomheter. SAP gir enkeltpersoner og organisasjoner bedre mulighet til å samarbeide og utnytte driftsinnsikt slik at de holder seg ett skritt foran konkurrentene. Vi forenkler teknologi for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare som de selv ønsker – uten å påvirke vanlig drift. Vårt fullstendige tilbud av applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 440.000 private og offentlige bedrifter å kontinuerlige tilpasse driften og sikre lønnsomhet. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og tankeledere, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv. For mer informasjon, besøk www.sap.com og www.sap.com/norway.