>

Gavdi setter medarbeideropplevelsen i fokus på fremtidens arbeidsplass

SAP og Gavdi utvider deres samarbeid ved å tilby SAP SuccessFactors HR Cloud-løsninger i Norge.

Det er en aktør med erfaring som nå trår inn i det norske markedet for digitale HR-løsninger. Gavdi har siden 1999 solgt, utviklet og implementert SAPs HR-løsninger, og har på den måten også vært med helt fra start, da SAP SuccessFactors ble introdusert i 2012.

Gavdi er en av de ledende SAP-partnerne innen SuccessFactors i Europa, så det er med stor glede at våre norske kunder nå kan dra nytte av deres mer enn 20 år lange erfaring innenfor implementering av SAP Human Capital Management-løsninger (HCM). Disse løsningene tar utgangspunkt i medarbeideropplevelsen. De dekker alle HR-aspekter en virksomhet trenger, eksempelvis rekruttering, ressursplanlegging, talentutvikling, karriereutvikling, måloppnåelse, utdannelse, overholdelse av arbeidslover og samtykke, også videre. Vi ser et stort potensial for digital transformasjon innen HR på det norske markedet, sier Stefano Holguin, administrerende direktør for SAP Norge.

Gavdi har alltid hatt en sterk posisjon i det nordiske SAP HCM-markedet, hvor de gjennom mange år har hatt et stort avtrykk i Danmark, Sverige og Finland. Siden introduksjonen av HXM har Gavdi utviklet seg til å bli en sentral implementeringspartner i Europa. Gavdi ser på Norge som et naturlig og viktig marked å være til stede på. Norge er et attraktivt marked med mange mellomstore og modne virksomheter, og er derfor en naturlig match med tanke på vår vekststrategi, sier Søren Koppelhus, grunnlegger og administrerende direktør for Gavdi. Han fortsetter videre med å si:

I mellomstore virksomheter har man en modenhet hvor man kan se fordelen av å få en fullt integrert HR-løsning i stedet for «HR-øyer» som ikke prater sammen, og som tilbyr begrenset funksjonalitet som mange virksomheter vokser ut av når deres HR-funksjon modnet og må utvides. Her er SAP SuccessFactors en perfekt match, fordi man aldri vokser ut av løsningen, da den er cloudbasert og det kan tilføres nye moduler når behovet oppstår. Vi opplever samtidig en økt etterspørsel etter standardiserte løsninger som baserer seg på «best practice» som kundene kan ta utgangspunkt i, la seg inspirere av og vokse med. Dette passer perfekt med vår HXMNOW.com-løsning, som er en komplett pre-konfigurert løsning basert på SAP SuccessFactors som vil komme på markedet i løpet av kort tid.

Medarbeiderne har alltid vært den viktigste delen av en virksomhet, men COVID-19 har gjort dette enda tydeligere ved å utfordre både ledere og medarbeidere med store voldsomme forandringer. Virksomheter er nødt til å prioritere medarbeiderne sine, og sette de individuelle dialogene med hver enkelt medarbeider i system for at virksomheten og medarbeiderne skal jobbe mot det samme målet.

Digital og strategisk HR er et av fremtidens aller viktigste felt innen ledelse. Alle virksomheter og organisasjoner må være innstilt på at selv ikke en stor aktør kan konkurrere med den lille smidige organisasjonen uten å sette fokus på alle medarbeideropplevelsene som samlet utgjør din og min jobbtilfredshet og med det også vårt engasjement. Virksomheter som overser dette løper i blinde inn i en fremtid hvor medarbeiderne etter hvert vil foretrekke å jobbe andre steder, sier Jens Conradi, Midmarket Sales Director, SAP SuccessFactors i Norge.

SAP SuccessFactors har 164 millioner brukere i over 7000 virksomheter verden over, er lokalisert i 99 land, og støtter 42 språk. Både Norge og Norsk er blant disse.

 

Pressekontakt:

Gavdi

Søren Koppelhus
Adm. Direktør
telefon:  +45 51 43 26 91
e-mail: sko@gavdi.com

 

SAP Norge

Camilla Hjemsaeter
SAP Norge Communications
telefon: +47 97 69 05 05
e-mail: camilla.hjemsaeter@sap.com

 

Om Gavdi

Gavdi er en ledende leverandør av ytelser og løsninger innenfor SAP Human Capital Management og SAP SuccessFactors.

Vår strategi er å hjelpe våre kunder med å få et optimalt utbytte av deres invisteringer i SAP Software uansett om det avvikles On Premise eller i skyen. Vi sikrer dette ved målrettet rådgivning basert på innsikt i våre kunders utfordringer og de løsningsmuligheter som teknologi tilbyr, implementeringer basert på utprøvde metoder og prosesser, samt kunnskapsrik og engasjert support.

Vår strategi har sikret oss tilgang til å hjelpe kunder innenfor mer enn 20 bransjer, både private, offentlige, store og små. Vi har gjennomført mer enn 500 implementeringer og vår support sikrer daglig støtte til kunder med et samlet medarbeiderantall på mer enn 2 millioner.

For mer informasjon, besøk www.gavdi.com og www.gavdi.com/news/.

 

Om SAP

SAPs strategi er å hjelpe alle bedrifter med å drive som en intelligent virksomhet. Som markedsleder innen bedriftsprogramvare hjelper vi bedrifter i alle størrelser og bransjer å drive på sitt beste: 77% av verdens transaksjonsbaserte omsetning går gjennom et SAP-system. Våre teknologier innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier gjør bedrifter om til intelligente virksomheter. SAP gir enkeltpersoner og organisasjoner bedre mulighet til å samarbeide og utnytte driftsinnsikt slik at de holder seg ett skritt foran konkurrentene. Vi forenkler teknologi for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare som de selv ønsker – uten avbrudd. Vårt fullstendige tilbud av applikasjoner og tjenester gjør det mulig for private og offentlige kunder i 25 bransjer å operere lønnsomt, tilpasse kontinuerlig og gjøre en forskjell. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og tankeledere, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv. For mer informasjon, www.sap.com/norway og news.sap.com/norway.