>
Sapphire 2021

SAP lanserer verdens største forretningsnettverk under SAPPHIRE NOW

Under sitt årlige globale event, SAPPHIRE NOW, introduserer SAP en rekke løsninger som skal hjelpe bedrifter med å forbedre sine resultater, tilpasse seg de nye økonomiske og geopolitiske forholdene, og ikke minst øke sitt bærekraftsbidrag.

Den regionale SAPPHIRE NOW Europa konferansen fra 7–10 juni gir et dyptgående innblikk i opplevelser fra kunder, partnere og SAP-eksperter på tvers av åtte ulike bransjespor.

Oversikt over nyheter fra SAPPHIRE NOW:  

 • SAP Business Network

SAP introduserer verdens største forretningsnettverk med SAP Business Network hvor de samler SAP Ariba Network, SAP Logistics Business Network och SAP Asset Intelligence Network. De over 5,5 millioner medlemmene får tilgang til èn samlet portal som gir et helhetlig syn på økosystemet av leveranser, logistikk og sporbarhet samt utstyrshåndtering, vedlikehold og drift. Les mere her:  “SAP Introduces SAP Business Network.”

 • RISE with SAP for ulike bransjer

Basert på fremgang tidigere i år har SAP skapt ”RISE with SAP transformation packages for specific industries”. Det gir bedrifter tillgang til forretningstransformasjon som en tjeneste med fem bransjespesifikke skyløsninger for detaljhandel, forbrukerprodukter, bilindustrien, energi- og produksjonsbedrifter samt komponenter. Les mere her: : “Start Your Digital Transformation Journey: RISE with SAP for Industries.”

 • Bærekraftspesifikke produkter

For å oppnå målet med å tilby produkter som gir et målbart klimavern, økt mangfold og tydelig etisk ansvar, lanserer SAP en serie oppdateringer:

  • SAP Responsible Design and Production – gjør det enklere for produktdesigneren å ta bærekraftige valg gjennom hele produksjonskjeden.
  • SAP Product Footprint Management – sporer klimafotavtrykket gjennom produktets livssyklus.
  • SAP Sustainability Control Tower – gir et klart helhetsbilde av miljøavtrykket.

Les mere her: ”Sustainability Management by SAP: Enabling Tomorrow Starts Today.”

SAP lanserer også flere nyheter som støtter kundenes forretningsendringer, fører til bedre ytelse og hjelper dem med å skape best mulig resultater, for eksempel:

 • SAP Process Insights – gjør det mulig for organisasjoner å oppdage, sammenligne og forbedre forretningsprosessene sine.

Les mere her: ”SAP Announces New SAP Process Insights Solution for Quick and Easy Understanding of How Well Processes Perform.”

 • Verify, SAP Concurs nye verifiseringsfunksjon – bruker AI og maskinlæring for å gjøre det mulig for selskaper å automatisk identifisere potensielle utgiftsrapporter og avvik.

Les mere her: ”Verify Applies Artificial Intelligence and Machine Learning to Simplify Expense Auditing.”

 • SAP Upscale Commerce – gjør det mulig for forhandlere hos mellomstore selskaper å tilpasse materialer til kundens følelser og kjøpe data for å gi personlige opplevelser i sanntid.

Les mere her: ”SAP Upscale Commerce Offers Midmarket Brands No-Code, Maintenance-Free Path to Direct-to-Consumer Engagement.”

 • Nye funksjoner i SAP Business Technology Platform (BTP) – gir økt innsikt i arbeidsplassen, fører til bedre beslutningstaking og åpner for muligheter for automatisering.

Les mere her: ”Enabling Human-Centric & Data-Driven Workforce Planning.”

Mere informasjon om årets SAPPHIRE NOW nyheter finner du her: SAPPHIRE NOW Innovation News Guide.

Besøk SAP News Center. Følg SAP på Twitter: @SAPNews.

Om SAP
SAPs strategi er å hjelpe alle bedrifter med å drive som en intelligent virksomhet. Som markedsleder innen bedriftsprogramvare hjelper vi bedrifter i alle størrelser og bransjer å drive på sitt beste: 77% av verdens transaksjonsbaserte omsetning går gjennom et SAP-system. Våre teknologier innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier gjør bedrifter om til intelligente virksomheter. SAP gir enkeltpersoner og organisasjoner bedre mulighet til å samarbeide og utnytte driftsinnsikt slik at de holder seg ett skritt foran konkurrentene. Vi forenkler teknologi for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare som de selv ønsker – uten avbrudd. Vårt fullstendige tilbud av applikasjoner og tjenester gjør det mulig for private og offentlige kunder i 25 bransjer å operere lønnsomt, tilpasse kontinuerlig og gjøre en forskjell. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og tankeledere, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv. For mer informasjon, www.sap.com/norway og news.sap.com/norway.