>

Tiina Antturi – SAPs første direktør for bærekraft i Norden og Baltikum

SAP har utnevnt Tiina Antturi som sin første nordiske direktør for bærekraft. Hun skal drive SAPs globale bærekraftstrategi på regionalt nivå, det vil si i Danmark, Finland, Norge, Sverige og i Baltikum. 

Tiina har mange års erfaring innen bl.a. IT-bransjen og har tidligere hatt lederstillinger innen salg, HR, CSR og har også vært CEO for interesseorganisasjonen World Vision. Som nordisk direktør for bærekraft rapporterer hun direkte til Helle Dochedahl, administrerende direktør for SAP Norden og Baltikum. 

Tiina Antturi, SAP Nordic Head of Sustainability

«Bedrifter i dag bør ha en klar ambisjon om å påvirke en bærekraftig utvikling av samfunnet. Og det er også bedriftene som har de nødvendige teknologiske og økonomiske ressursene til å skape innovasjon som gjør bærekraftige forretningsmodeller til virkelighet. Med sin forretningsteknologi for flere hundre tusen bedriftskunder og et omfattende økosystem spiller SAP en viktig rolle, både i å skape konkrete resultater samt i å lede utviklingen. Jeg er veldig stolt over å ha ansvaret for å drive og bidra til en helhetlig bærekraftsagenda i de nordiske og baltiske landene», sier Tiina Antturi. 

Tiina bor og jobber i Helsinki. Hun er medlem av ledelsen hos World Vision og har vært aktiv i flere bærekraftsorganisasjoner.    

Om SAP  

SAPs strategi er å bidra til at alle organisasjoner blir bærekraftige, intelligente virksomheter. Som markedsleder innen bedriftsprogramvare hjelper vi bedrifter i alle størrelser og innen alle bransjer å yte deres beste: SAP-kunder står for 87 % av den totale globale handelen. Vår teknologi innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier bidrar til å gjøre våre kunder om til intelligente virksomheter. SAP gir medarbeidere og organisasjoner dyp forretningsinnsikt og fremmer samarbeid som hjelper dem å ligge i forkant av konkurrentene. Vi forenkler teknologien for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare slik de selv ønsker- uten avbrytelser. Med vår ende-til-ende portefjølje av applikasjoner og tjenester gjør vi det mulig for private og offentlige kunder på tvers av 25 bransjer globalt å operere lønnsomt, å tilpasse kontinuerlig og å gjøre en forskjell. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og ledende eksperter, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv. 

For mer informasjon besøk www.sap.com/norway og www.sap.com.