>

To norske SAP- ledere får nye nøkkelroller fra 1. April

De to norske SAP- lederne, Stefano Holguin og Marius Vetter, får nye nøkkelroller fra 1. April 2022.

Stefano Holguin har blitt utnevnt til Nordic & Baltic Head of Customer Office med tiltredelse fra 1. april 2022. Dette er en ny og viktig rolle i SAP Norden & Baltikum som skal sikre en vellykket prossess gjennom hele kundens livssyklus. Stefano vil lede et team av strategiske rådgivere for kundenes eksekutive transformasjonsteam, med fokus på å supportere kunder med å ta i bruk og anvende hele SAPs portefølje samt være ansvarlig for våre kunders tilfredshet og deres verdi i SAP-investeringer.

Stefano startet i SAP i 2015 som Nordic Head of Innovation og ble utnevnt til Managing Director Norge i 2016. Han har hatt en avgjørende rolle i å muliggjørere og tilretteleggere for mange kundesuksesser gjennom årene, er kjent for sine tette kunderelasjoner og er høyt respektert av kunder for sitt engasjement.

«Etter å ha vært involvert i mange forskjellige prossesser med våre kunder gjennom årene, hvor jeg også har sett problemene de møter, får jeg nå muligheten til å kontinuerlig bidra til å løse deres utfordringer og gi de den aller beste servicen de fortjener», sier Stefano Holguin.

Marius Vetter avløser Stefano Holguin og overtar pr 1. april 2022 stillingen som Managing Director for SAP Norge. Som Managing Director blir Marius medlem av den nordiske ledergruppen i SAP.

Marius har vært i SAP siden 2014 og innehar nå stillingen som leder av Nordics Commercial Sales Organization i Barcelona. Tidligere var han Senior General Business Sales Executive med ansvar på tvers av bransjer i Norge. Hans demonstrerte kundesentrisitet, sterke profesjonelle salgs- og salgsledelsesevner, har i stor grad bidratt til å coache team til salgssuksess og til å bygge sterke kunderelasjoner. Sammen med det norske teamet vil Marius bidra til å akselerere kunders overgang til skyen, og sikre at en komplett pakke med SAP-løsninger og tjenester er der for å støtte dem med deres forretningsutfordringer.

«Etter å ha jobbet med det Nordiske markedet de siste årene ser jeg frem til å komme hjem til Norge med hovedfokus på å styrke veksten av SAP Norge. Dette ved å skape ytterligere verdi for våre kunder med vår ledende skybaserte løsningsportefølje, og ikke minst vårt unike S/4 konsept, Rise with SAP», sier Marius Vetter.

Om SAP  

SAPs strategi er å bidra til at alle organisasjoner blir intelligente virksomheter. Som markedsleder innen bedriftsprogramvare hjelper vi bedrifter i alle størrelser og innen alle bransjer å yte deres beste: SAP-kunder står for 87 % av den totale globale handelen. Vår teknologi innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier bidrar til å gjøre våre kunder om til intelligente virksomheter. SAP gir medarbeidere og organisasjoner dyp forretningsinnsikt og fremmer samarbeid som hjelper dem å ligge i forkant av konkurrentene. Vi forenkler teknologien for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare slik de selv ønsker- uten avbrytelser. Med vår ende-til-ende portefjølje av applikasjoner og tjenester gjør vi det mulig for private og offentlige kunder på tvers av 25 bransjer globalt å operere lønnsomt, å tilpasse kontinuerlig og å gjøre en forskjell. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og ledende eksperter, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv. 

For mer informasjon besøk www.sap.com/norway og www.sap.com.