>

SAP og Høyskolen Kristiania har inngått en samarbeidsavtale

SAP og Høyskolen Kristiania har utviklet et samarbeid med løsninger og prosjekter som gir vinn-vinn for begge parter.

Det er SAP SuccessFactors som er SAPs avdeling for HR teknologi som fronter samarbeidet. Høyskolen Kristiania har som målsetting å bli Arbeidslivs-Universitet innen 2030 og dette innebærer å utvikle faglig samarbeid med ledende norske bedrifter innenfor ulike bransjer. SAP SuccessFactors bidrar som praktisk samarbeidspartner i enkelte valgemner og som gjesteforeleser for å presentere praktiske erfaringer, løsninger og kundecaser, samt utfordrer studentene som del av praktiske arbeidskrav. Vi har også vært behjelpelig med noen av studentenes bachelor- og masteroppgaver og noen har fått praksisplass i SAP Norge for å tilegne seg relevant arbeidserfaring, mens de studerer.

– Høyskolen Kristiania ønsker at studentene skal oppleve praksisnær og studentaktiviserende undervisningsopplegg. Vi satser også sterkt på problembasert undervisning der studentene må jobbe selvstendig med relevante problemstillinger fra næringslivet. For oss er det derfor helt perfekt at ca 80 studenter i emnet “HR Tech” i starten av september skal på bedriftsbesøk hos SAP SuccessFactors for å høre og lære om deres konsepter innen HR Tech, sier studieprogramleder for HR Tech på Høyskolen Kristiania, Arne Bjøntegaard. Han legger til, Høyskolen Kristiania er for øvrig svært godt fornøyd med måten våre studenter blir mottatt når de søker råd og veiledning til sine bachelor-oppgaver og andre større prosjektoppgaver. Vi gleder oss til det videre vinn-vinn samarbeidet.

– For SAP SuccessFactors er det en stor inspirasjon å få jobbe med HR Tech studenter fra Høyskolen Kristiania, og jeg er veldig stolt av samarbeidet. Som en ledende leverandør innenfor HR teknologi er vi avhengig av å hele tiden utvikle oss og studentene bidrar med stort engasjement, ideer og synsvinkler som vi tar med oss videre i vårt arbeid med å utvikle vår teknologi, sier Jens Conradi, Head of SAP SuccessFactors i Norden. 

I begynnelsen av september ønsket vi 80 studenter velkommen til SAPs kontor i Oslo. Studentene spesialiserer seg innenfor HR Tech i det kommende semesteret, og de fikk muligheten til å logge inn på vår HR-plattform SAP SuccessFactors og navigere gjennom de ulike HR-prosessene ved hjelp av gamification. En viktig del av vårt bidrag er er å støtte studentene i å bygge seg nettverk og bli kjent med karrieremulighetene som ligger foran de.