Finansdirektørens nye rolle

Pressemelding — Finansdirektøren har en sentral rolle i å fremme bærekraft og langsiktige løsninger. Blant de mange strategiske fokusområdene for en finansdirektør, står mitt bidrag til en...

Les mer

Finansdirektørens nye rolle

Finansdirektøren har en sentral rolle i å fremme bærekraft og langsiktige løsninger. Blant de mange strategiske fokusområdene for en finansdirektør, står mitt bidrag til en…

Les mer

5 fokusområder detaljhandelen må ta tak i nå!

Detaljhandel opplever i dag en voldsom endring, hvor grenseskillene mellom både bransjer og kanaler endrer seg. Ny teknologi gir nye muligheter til å tiltrekke og kommunisere med potensielle kunder på.
Her er 5 ting som detaljhandelen må ta stilling til

Les mer

Den digitale CFO opererer i sanntid

I dag må CFO være en pådriver for lønnsomhet, vekst og innovasjon. På Innovation Forum får man vite hvorfor økonomene er en av de viktigste premissgiverne for fremtidig suksess i virksomheter.

Les mer

Bli med til fremtidens styrerom!

12. april bør hukes av i kalenderen om du er leder, selger, økonom, har ansvar for markedsføring, HR eller innkjøp. Hvordan lykkes med digitalisering er den røde tråden på SAP Innovation Forum i Oslo. Les mer om hvorfor SAPs norgessjef syns du bør komme på konferansen.

Les mer

Ingen flere elementer å laste

Ingen flere elementer å laste

Følge SAP nyheter

WhatsApp oppdateringer

Signér