>

SAP utökar listan på gratis mjukvara som hjälper företag hantera covid-19-effekter

För att hjälpa företag att hantera effekterna av den pågående pandemin och ta pulsen hos sina kunder, leverantörer och medarbetare, erbjuder nu SAP gratis tillgång till ännu fler företagsapplikationer. Här kan man hitta allt från verktyg för att kolla hur medarbetarna mår till program som hanterar komplexa materialflöden. Tusentals organisationer och företag över hela världen har redan anmält sig som användare. Efter att SAP öppnade inköps- och leverantörsmarknadsplatsen SAP Ariba Discovery för gratis användning tom slutet på juni 2020, har förfrågningar från inköpare ökat med 51% och antalet leverantörsofferter med 177%.

Här följer en lista över alla fritt tillgängliga produkter just nu. Och fortsätt att hålla utkik – det tillkommer hela tiden nya. Se hela listan på gratis mjukvara: https://www.sap.com/about/global-health-safety.html

Hur mår medarbetare, studenter och lärare?

Utbildning och produktivitet

Digitala leveranskedjor: