>

Ahlstrom-Munksjö vælger SAP til global cloudbaseret forretningstransformation

Ahlstrom-Munksjö, verdens førende producent af fiberbaserede materialer, går over på SAPs cloudbaserede digitale forretningssoftwareløsning.

Formålet med overgangen er at strømline forretningen og styrke kundeoplevelsen. Ahlstrom-Munksjö, der er vokset stærkt i de senere år, har i øjeblikket flere forskellige driftformer fordelt på forskellige systemer. Den nye forretningsløsning giver ét samlet overblik over virksomhedens mere end 40 fabrikker, og muliggør for eksempel optimering af materialestrømme og kundeleverancer samt en mere smidig udviklingsindsats.

”SAP S/4HANA giver os mulighed for at opnå omkostningsbesparelser, f.eks. ved indkøb,” siger Kristiina Lammila, CIO hos Ahlstrom-Munksjö. ”Løsningen hjælper os med at forbedre forretningsplanlægning og prognoser, understøtte lageroptimering og generelt sikre best practices i hele virksomheden. Det er dejligt at tage på denne spændende transformationsrejse med en stærk partner, ”siger Lammila.

Ahlstrom-Munksjö har købt SAP S/4HANA Cloud, en cloudbaseret ERP-løsning fra SAP, herunder koncernrapportring, koncernregnskab og SAP Treasury, samt SAP Ariba til indkøb, SAP Integrated Business Planning til integreret forretningsplanlægning, SAP Supply Chain til understøtning af hele distributionskæden, SAP Asset Manager, platformsløsningen SAP Cloud Platform, SAP Analytics Cloud og HR-løsninger inden for SAP SuccessFactors.

”Vi ser frem til fortsat at være Ahlstrom-Munksjö’s betroede partner i deres transformationsrejse mod forbedret indsigt, smidige arbejdsprocesser og bedre kundeoplevelser”, siger Taira Tepponen, administrende direktør for SAP Finland.

Foto: Ahlstrom-Munksjö’s fabrik i Dettingen

 

For yderligere information:

Kristiina Lammila
CIO, Ahlstrom Munksjö
+358 40 801 9794
kristiina.lammila@ahlstrom-munksjo.com

Ellen Vig Nelausen
Nordic Integrated Communications Senior Specialist, SAP
+45 29 23 32 34
ellen.vig.nelausen@sap.com

 

Om Ahlstrom-Munksjö
Ahlstrom-Munksjö er en førende producent af fiberbaserede materialer, og tilbyder innovative og bæredygtige løsninger til sine kunder over hele verden. Vores mål er at udvide brugen af fiberbaserede hverdagsløsninger. Vores produkter består af filtermaterialer, frigørelsesforinger, forarbejdningsmaterialer til mad og drikkevarer, laminatpapir, slibende og klæbende basepapirer, elektrotekniske papirer, glasfibermaterialer og sundhedsapplikationer og diagnostiske applikationer. Derudover tilbyder vi en lang række andre specialpapirer til industriel brug og privat forbrug. Vores årlige omsætning er cirka EUR 3 milliarder, og vi er cirka 8.000 ansatte. Ahlstrom-Munksjös aktie er noteret på Nasdaq Helsinki og Stockholm. Læs mere på www.ahlstrom-munksjo.com.

Om SAP
SAP er verdens førende leverandør af intelligente ERP-løsninger til den nye oplevelsesøkonomi. SAPs forretningssoftware hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at køre bedst muligt: 77% af al verdens transaktionsomsætning rører et SAP-system. Vores maskinlæring (ML), tingenes internet (IoT) og avancerede dataanalytiske teknologier hjælper vores kunder med at blive intelligente virksomheder. SAP gør mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte dyb forretningsmæssig indsigt mere effektivt så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologi for virksomheder, så de kan forbruge vores software som de vil – uden afbrydelse. Vores væg-til-væg portefølje af applikationer og tjenester gør det muligt for mere end 440.000 private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, tilpasse sig løbende og gøre en forskel. Med et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter hjælper SAP verden med at køre bedre og forbedre folks liv. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og www.sap.com.