>

Invokers får global rækkevidde med nyt SAP AppHaus Network partnerskab

IT-konsulenthuset Invokers har indgået aftale om partnerskab med tyske SAP AppHaus Network. Dermed bliver Invokers i København og Aarhus en certificeret del af et verdensomspændende netværk af virksomheder, der skaber målbar værdi i forretningen via innovative digitale løsninger og processer baseret på SAP – først og fremmest med fokus på slutbrugeren.

Tv: Dirk Ziegler, Head of SAP AppHaus. Midt: Kathrin Tarnai-Sindl, Director Global Program Office hos SAP AppHaus Network. Th: Thomas Ove Rasmussen, Head of Digital Design i Invokers

Invokers har siden 2006 skabt en niche i markedet for digitale løsninger, hvor slutbrugeren sættes i centrum – for det er slutbrugeren, der bidrager til at definere det problem, som den digitale løsning skal afhjælpe. Det giver større relevans i IT-projektet, en bedre user experience, og det sikrer en højere grad af adoption blandt brugerne.

For Invokers er partnerskabet med SAP AppHaus Network derfor en naturlig forlængelse af de kerneydelser, som det danske konsulenthus har leveret gennem snart 15 år.

”Vores vision er i bund og grund den samme som hos SAP AppHaus Network: Med slutbrugeren i centrum kan vi skabe reel digital transformation og sætte nye standarter for brugervenlighed, relevans og adoption”, fortæller Thomas Ove Rasmussen, Head of Digital Design i Invokers. ”Vi er stolte over at blive inkluderet i et netværk af virkelig stærke spillere inden for design og innovation, og med dette partnerskab får vores kunder glæde af en ny, global rækkevidde.

Hos SAP AppHaus Network i Heidelberg er der ligeledes stor begejstring for det nye partnerskab. Kathrin Tarnai-Sindl, Director Global Program Office hos SAP AppHaus Network, tilføjer: “Vi har nøje håndplukket en række partnere, der på globalt niveau repræsenterer vores filosofi og tilgang til kundens digitale transformation med mennesket i centrum. Invokers besidder præcis den ildhu, faglighed og innovationstilgang, der skal til, for at hjælpe SAP’s kunder med at skabe værdi gennem et vedholdende fokus på slutbrugernes behov.”

For mere information, kontakt da venligst:

Thomas Ove Rasmussen
Head of Digital Design, Invokers, tor@invokers.dk, +45 31413419

Kirsten Arnfast
Head of Communications, kia@invokers.dk, +45 30279095

 

OM INVOKERS

Invokers leverer forretningsværdi gennem en brugercentreret tilgang til udvidelser af SAP-forretningsprocesser til enkle, højtydende mobil- og webløsninger. Vi er specialiserede i hele processen fra design, drevet af vores unikke Effective Design Thinking, til udvikling og implementering – altid med særligt fokus på slutbrugeren. Invokers bruger SAP Cloud Platform som en komplet innovationsplatform, der leverer rekordhøj return on investment og digitaliseret forretning – og så skubber vi den digitale transformation både på B2B, B2E og B2C markeder.

OM SAP APPHAUS NETWORK

SAP AppHaus Network er et netværk af kreative miljøer, hvor slutbrugere, SAP og SAP-kunder kan samles for at arbejde sammen om at sætte mennesker og deres oplevelser i centrum. SAP har siden 2010 ombygget kontorer over hele verden for at understøtte teamwork og samarbejde – først som rammer for internt udviklingsarbejde – og nu som ramme for det kunderettede innovationsarbejde. Med kontorer over hele verden vil SAP AppHaus Network bruge SAP teknologier og en menneskecenteret innovationstilgang som løftestang til at løse udfordringer i forretningen og skabe målbar værdi. Besøg https://experience.sap.com/designservices/

OM SAP

SAP er verdens førende leverandør af intelligente ERP-løsninger til den nye oplevelsesøkonomi. SAPs forretningssoftware hjælper virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at køre bedst muligt: 77% af al verdens transaktionsomsætning rører et SAP-system. Vores maskinlæring (ML), tingenes internet (IoT) og avancerede dataanalytiske teknologier hjælper vores kunder med at blive intelligente virksomheder. SAP gør mennesker og organisationer bedre i stand til at samarbejde og benytte dyb forretningsmæssig indsigt mere effektivt så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologi for virksomheder, så de kan forbruge vores software som de vil – uden afbrydelse. Vores væg-til-væg portefølje af applikationer og tjenester gør det muligt for mere end 440.000 private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, tilpasse sig løbende og gøre en forskel. Med et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter hjælper SAP verden med at køre bedre og forbedre folks liv. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og www.sap.com.