>

Bekræftelse af SAP’s støtte til Ukraine

SAP har siden Ruslands invasion ydet en urokkelig støtte til befolkningen i Ukraine og forlænger vores støtte ind i 2023.

En af elementerne i vores støtte er vores teknologi. Siden krigens start har vi stillet softwaresupport og cloud-tjenester til en værdi af mere end 30 millioner euro gratis til rådighed til ukrainske kunder. Vi forlænger denne støtte til første kvartal af 2023 og vil også stille ca. 1.000 softwarelicenser gratis til rådighed for det ukrainske forsvarsministerium. For at sikre, at vigtige forsyninger kunne nå Ukraine, da krigen begyndte, gav vi også åben adgang til SAP Ariba Discovery, som matcher virksomheder med kvalificerede leverandører fra hele verden. Vi vil forlænge denne adgang til 2023. På SAP Business Network har vi tilføjet en “Support Ukraine”-knap, som gør det nemt for leverandører at erklære sig klar til at yde nødhjælp, og som gør det nemt for indkøbere hurtigt at finde frem til forsyningskilder. Indtil nu har mere end 10.000 leverandører erklæret sig klar til at hjælpe, og mere end 75% af anmodningerne om hjælp har modtaget svar.

Vi har også indgået partnerskaber med organisationer på stedet. Vi har doneret vores markedsledende cloud-baserede indkøbsløsninger til Enkidu Global, en NGO, der er gået sammen med State Enterprise “Medical Procurement of Ukraine” (SE MPU) for at sikre hurtig og effektiv indkøb af medicinske forsyninger til millioner af ukrainere i nød. Enkidu brugte vores softwareløsninger, herunder SAP Business Network, til at skabe en centraliseret platform, der gør det muligt for SE MPU hurtigt at finde leverandører til at levere kritiske forsyninger, som der er akut behov for.

Donationer, herunder fra medarbejdere, har været et vigtigt aspekt i vores støtte. I alt har SAP doneret mere end 4,2 mio. euro til støtte for Ukraine i samarbejde med organisationer som UNICEF, FN’s Flygtningeagentur UNHCR og det tyske Røde Kors.

SAP er ligeledes engageret i Ukraines økonomiske genopretning. I tæt samarbejde med den ukrainske regering har vi støttet initiativer, der har til formål at udvikle landets teknologiindustri. Vi arbejder som partner med Ukraines ministerium for digital transformation for at muliggøre hurtig genopretning og udvikling gennem innovation og digitalisering.

Mens vi ser ind i et nyt år, er vores hjerter og håb fortsat hos det ukrainske folk, og vi fastholder vores engagement.