>

The Digital Edge (16): Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte

Podcast: De sidste par måneder har for alvor understreget hvor svært det er at spå om fremtiden.

For hvem havde i februar regnet med at corona-krisen ville betyde, at først gær og toiletpapir – og senere rødvin og oksekød var blandt danskernes favorit-varer?

Men faktum er, at vores indkøbs- og madvaner bliver påvirket af trends, modeluner og ja… også pandemier.

Foto: (tv) Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld; (m) Torben Fabrin, CIO hos Arla Foods og (h) Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, i Nordeuropa hos SAP

Det ved CIO hos Arla Foods Torben Fabrin noget om.

Torben har siden 2010 stået i spidsen for at modernisere og effektivisere Arlas it-miljø og strategierne på området.

Arla, der har rødder helt tilbage til 1882, er i dag både en mejerivirksomhed med produktion af alt fra oste til ymer – og samtidig en moderne, toptunet digital forretning, der arbejder med alt fra predictive analytics og algoritmer til webshops.

Så lyt med i denne episode af The Digital Edge når Torben Fabrin deler ud af sine erfaringer med 4 aktuelle emner:

  • Hvordan Arla håndterede corona-krisen og den skiftende efterspørgsel – der blandt andet betød de travleste dage nogensinde til detailhandlen og et næsten total stop af salg til institutioner og restauranter.
  • Hvordan en moderne fødevarevirksomhed toptuner sin supply chain for at kunne følge med de hurtige skift hos forbrugerne.
  • Hvordan den digitale markedsføring måtte omstille sig under krisen til at slå på hvordan man laver mad derhjemme, noget som ikke er så udbredt i mange lande.
  • Hvordan Arla arbejder med de globale forbrugertrends som bæredygtighed og transparens i produktionen.

 

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, i Nordeuropa hos SAP.

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Torben Fabrin, CIO hos Arla Foods her.

 

Om podcast serien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, EMEA North hos SAP.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages normalt i SAP Experience Center Copenhagen. Dette afsnit er dog optaget i et virtuelt setup med hver deltager på sin bopæl pga. COVID-19. Podcasten kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edgewww.sap.com/denmark/theedge og iTunes.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 8. juli 2020.