>

The Digital Edge (20): VELUX’s CIO er vendt hjem til Danmark efter it-karriere i USA – få hans syn på forskellene og planerne her

Podcast: Det danske CIO-landskab er i stigende grad blevet internationaliseret i takt med at flere CIO-job bliver besat med udenlandske kandidater.

Men der er også dem som bliver besat af danskere med omfattende erfaring fra udlandet.

En af dem er Jesper Frederiksen, der i august 2020 startede som CIO og Vice President for Digital Enablement hos den globale vindueskoncern VELUX.

Foto: (tv) Jesper Frederiksen, CIO og VP Digital Enablement hos VELUX; (m) Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, i Nordeuropa hos SAP og (h) Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld.

For de seneste 7 år har Jesper arbejdet med innovation og it-ledelse i Silicon Valley, North Carolina, Washington, Oregon senest Vancouver.

Vi er så heldige at have Jesper som gæst i denne episode af The Digital Edge hvor vi skal tale om forskellene på at drive og lede it-afdelinger i Danmark og USA.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Jesper Frederiksen, CIO og VP Digital Enablement hos VELUX her. 

 

Om podcast serien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, EMEA North hos SAP.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edgewww.sap.com/denmark/theedge og iTunes.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 26. november 2020.