>

The Digital Edge (23): Trygs CIO Anne Nørklit Lønborg er midt i kæmpe omstilling: ”Vi laver ikke længere 10-årige vandfaldsprojekter hvor vi køber et kernesystem med all-inclusive”

Podcast: ”Cloud banker på en gang i fremtiden. Men den strategiske overvejelse er hvor meget locked-in vi skal være”.

For de fleste af os er et forsikringsselskab en abstrakt størrelse. Noget som vi, heldigvis, mest kender på afstand når ulykken er ude – eller når vi tager os sammen til at kigge på priserne.

Og med it-løsninger og stadig større grad af selvbetjening er det nemt at komme endnu længere væk fra kunderne.

Men sådan behøver det ikke at være. Især ikke hvis det står til Anne Nørklit Lønborg, der siden 2016 har været CIO hos Tryg.

Foto: (tv) Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld; (m) Anne Nørklit Lønborg, CIO i Tryg og (h) Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, i Nordeuropa hos SAP.

Siden der har Tryg været igennem en transformation hvor målet er at få it til at spille en helt central rolle når det kommer til at skabe gode engagerende kundeoplevelser – og samtidig være enableren når forretningen skal udvikles.

Det arbejde var en af årsagerne til, at Anne Nørklit Lønborg var en af de fem nominerede til titlen som Årets CIO i 2020.

Derfor er Anne Nørklit Lønborg gæst i den nyeste udgave af podcasten The Digital Edge hvor du kan høre hendes bud på tre centrale CIO-emner:

  • Hvordan fremtidens it-afdeling ser ud i en verden fuld af outsourcing og stadig større skift til cloud
  • Hvordan man bedst muligt griber transformation af kernesystemerne an
  • Og om hvordan man hos Tryg har lavet en model, hvor ledelsen har en fast ramme for langtidsinvesteringer til store nye tiltag, som prioriteres løbende

Alt det, og mere til, kan du høre om i den seneste episode af The Digital Edge.

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Anne Nørklit Lønborg, CIO i Tryg her. 

 

Om podcast serien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, EMEA North hos SAP.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edgenews.sap.com/denmark/tags/the-digital-edge-podcast-series og iTunes.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 25. februar 2021.