>

The Digital Edge (24): ”CIO Elo Høgh Bromer: “Danish Crown vil investere en milliard i robotter og ny teknologi”

Podcast: Danish Crown eksporterer svinekød til hele verden, inklusiv det gigantiske kinesiske marked.

Den slags eksporteventyr kommer ikke af sig selv. Det kræver et stærkt forretningsfokus og det kræver den rigtige brug af teknologi – og så skal der være styr på både leverancer og sporbarhed når man flytter kød til den anden side af kloden på et uforudsigeligt globalt marked.

Men den slags har Elo Høgh Bromer, CIO hos Danish Crown siden 2014, styr på. Og så er han gæst i denne episode af topleder-podcasten The Digital Edge.

Foto: (tv) Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld; (m) Elo Bromer, CIO i Danish Crown og (th) Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, i Nordeuropa hos SAP.

Så lyt med til denne episode hvor du kan høre om:

  • Hvordan corona ramte Danish Crown og hvad it gjorde for at sikre, at verden ikke måtte leve uden bacon.
  • Hvilke værktøjer Elo Høgh Bromer har brugt til at få involveret forretningen og skabt en villighed til at prøve noget nyt.
  • Hvordan ny teknologi og en milliardinvestering i automatisering, robotter og vision-teknologi skal sikre kvaliteten hos Danish Crown – og samtidig sikre, at forbrugeren kan spore kødets oprindelse.
  • Hvordan bæredygtighed og CO2 aftryk fylder stadigt mere fra landmændene og helt ud til den enkelte forbruger ved supermarkedets køledisk.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Elo Høgh Bromer, CIO i Danish Crown her. 

 

Om podcastserien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Strategy & Innovation Officer, SAP EMEA North.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edgenews.sap.com/denmark/tags/the-digital-edge-podcast-series samt iTunes, Spreaker og OpenSAP.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 24. juni 2021.