>

The Digital Edge (25): Sådan driver CIO Anders Romare it hos gigantiske Novo Nordisk

Podcast: Gigantiske Novo Nordisk er ikke bare gode på medicinalområdet. Også på it-området er ambitionerne store uddyber CIO Anders Romare i denne podcast. Hør blandt andet hvordan Novo Nordisk anvender interne inkubatore for at fremme innovationen.

Siden maj 2018 har svenske Anders Romare stået i spidsen for global it og digitalisering som CIO og Senior Vice President. Og før det har karrieren taget Anders forbi store virksomheder som Airbus and Volvo.

Den store erfaring er nok en god ting. For at de digitale ambitioner hos Novo Nordisk er store – og indebærer et langt større fokus på data og den enkelte patient.

Alt det – og mere til – kommer Anders Romare ind på i denne nyeste episode af The Digital Edge.

Foto: (tv) Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld; (m) Anders Romare, CIO og Senior VP i Novo Nordisk og (th) Jesper Schleimann, Chief Innovation Officer, i Nordeuropa hos SAP.

Du kan blandt andet høre om:

  • Hvad Novo Nordisks it-strategi går ud på, og hvordan it er blevet mere global for at matche den
  • Hvordan it arbejder med såkaldte fyrtårnsprojekter, for at sikre at de teknologiske muligheder bliver opfanget af hele Novo Nordisk.
  • At Novo Nordisk under Anders Romares ledelse nu kan egenudvikle software, noget som koncernen ikke havde fokus på tidligere.
  • Den store fokus på data, som it arbejder med – herunder at kunne identificere mulige kunder eller få feedback fra brugere af Novo Nordisk´s medicinalprodukter.
  • Hvilken rolle corona har spillet for teknologi-fokuset hos Novo Nordisk og hvorfor de har etableret et kontor på IT-Universitetet.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Anders Romare, CIO og Senior VP i Novo Nordisk her. 

Bemærk: Denne episode af podcasten er på engelsk.

 

Om podcastserien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Strategy & Innovation Officer, SAP EMEA North.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edgenews.sap.com/denmark/tags/the-digital-edge-podcast-series samt iTunes, Spreaker og OpenSAP.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 17. august 2021.