>

The Digital Edge (29): Størst mulig succes – Sådan optimerer Dagrofas top-CDO Clarissa Eva Leon innovation og digital udvikling

Podcast: Skabes de nye digitale produkter bedst, hurtigst og mest profitabelt trygt inde i maven af organisationen – eller i en trendy garage på sikker afstand af firmaets immunforsvar? Det immunforsvar som slår nye ideer ihjel.

Det er en af de centrale spørgsmål når det handler om, at sikre den bedst mulige digitale forretningsudvikling og innovation.

Og et af de spørgsmål, som Clarissa Eva Leon, CDO hos Dagrofa, er unikt kvalificeret til at svare på.

For inden jobbet som CDO stod Clarissa i flere år i spidsen for DSBs digitale innovationsenhed kaldet DSB Digital Labs. Og nu sidder hun så på et nyt direktør-område midt i en stor virksomhed.

Foto: (tv) Jesper Schleimann, Strategy & Innovation Officer, i Nordeuropa hos SAP; (m) Clarissa Eva Leon, CDO hos Dagrofa og (th) Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld – i SAP Experience Center Copenhagen.

Så lyt med når vi i denne episode vender fordele og faldgruber når det kommer til at skabe den eftertragtede digitale succes. Hør blandt andet om:

  • Hvordan Clarissa som CDO er startet helt inde i hjertet på Dagrofa – og hvordan hun prøver at undgå at ramme immunforsvaret
  • Hvorfor diplomati er en essentiel del af jobbet med digital udvikling – og hvorfor det ofte er en dårlig ide at tale om sit mandat
  • Hvor meget hastighed betyder i udviklingen af digitale løsninger

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Clarissa Eva Leon, CDO hos Dagrofa her

 

Om podcastserien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Strategy & Innovation Officer, SAP EMEA North.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edgenews.sap.com/denmark/tags/the-digital-edge-podcast-series samt iTunes, Spreaker og OpenSAP.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 20. maj 2022.