>

The Digital Edge (32): Få et unikt indblik: Her er Novo Nordisks nye digitale strategi

Podcast: Med en historie der strækker sig mere end 100 år tilbage indtager Novo Nordisk i dag en stærk global position – blandt andet på grund af koncernens evne til at balancere forskning og effektiv produktion.

Men skal man fortsat være i toppen, er der ingen vej uden om at omfavne det digitale.

I denne episode kan du derfor høre Christian Holm Jönsson, Corporate Vice President i afdelingen Digital Incubator & Innovation hos Novo Nordisk diskutere Novo Nordisks nye digitale strategi med værterne Lars Jacobsen og Jesper Schleimann.

Foto: (tv) Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld; (m) Christian Holm Jönsson, Corporate Vice President i afdelingen Digital Incubator & Innovation hos Novo Nordisk og (th) Jesper Schleimann, Chief Strategy & Innovation Officer, i Nordeuropa hos SAP – i SAP Experience Center Copenhagen.

Hør blandet om:

  • Hvorfor Novo Nordisk i det hele taget skal have en digital strategi og hvorfor der i Christians optik er kæmpe forskel på det digitale og så traditionel it.
  • Hvordan Novo Nordisk vil bruge digitalisering til at optimere forretningen. Blandet andet ved at skabe produktionsoptimering med digitale værktøjer til at supplere Novo Nordisks store arbejde med lean.
  • Hvordan Novo Nordisk bruger digitale værktøjer til at supplere deres eksisterende farmaprodukter, sådan at patienterne kan få det bedst mulige resultat med ofte meget komplekse sygdomme – herunder personaliseret og dermed bedre behandling
  • At strategien skal hjælpe med at skabe nye værdistrømme baseret på digitale teknologier. Det handler blandt andet om moonshots og økosystemer der kan gavne Novo Nordisk, hele industrien og de mennesker der lider af relevante sygdomme som kraftig overvægt og diabetes.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Chief Strategy & Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Christian Holm Jönsson, CVP i afdelingen Digital Incubator & Innovation hos Novo Nordisk her.

 

Om podcastserien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Strategy & Innovation Officer, SAP EMEA North.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edgenews.sap.com/denmark/tags/the-digital-edge-podcast-series samt iTunes, Spreaker og OpenSAP.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 19. september 2022.