>

The Digital Edge (4) – CIO Jesper Riis fra DSV: Sådan arbejder jeg med governance så omkostninger og kompleksitet kan begrænses

Podcast: Få danske firmaer er vokset så hurtigt som transportfirmaet DSV. Gennem både organisk vækst og opkøb omsætter DSV for mere end 12 milliarder dollars og der er mere end 40.000 ansatte i 75 lande – tal der gør DSV til verdens femtestørste transportvirksomhed. Størrelsen og den globale udbredelse stiller nogle helt særlige krav til it-ledelse hos DSV. Heldigvis er DSVs CIO Jesper Riis, som i 2018 vandt titlen som Årets CIO for sit arbejde med at skalere og styre it-udviklingen hos DSV.

Jesper Riis er desuden gæst i den seneste episode i podcasten The Digital Edge, hvor vi sætter fokus på hvor stor en rolle teknologi og ledelse spiller i en global virksomhed med klare danske rødder.

I podcasten kan du derfor høre Jesper Riis fortælle om:

  • Hvordan DSVs governance-struktur ser ud – og hvordan den er central når omkostninger og kompleksitet skal holdes nede
  • Hvordan it spiller en afgørende rolle for DSV i en branche der er præget af lav profitmargin
  • Hvad det kræver af personligt lederskab at stå i spidsen for 1100+ it-folk i en global organisation
  • En række gode råd fra Jesper Riis til andre it-ledere

 

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør hos Computerworld og Jesper Schleimann, Digital Transformation Officer, EMEA North hos SAP.

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Jesper Riis, CIO hos DSV her.

Bemærk at podcasten er på engelsk.

 

Om podcast serien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast på engelsk om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Digital Transformation Officer, EMEA North hos SAP.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edge, www.sap.com/denmark/theedge og iTunes.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 22. maj 2019