>

The Digital Edge (3): Claus H. Andersen står i spidsen for at gøre dit indkøb nemmere i Salling Groups 1.500 butikker

Podcast: Salling Groups digitale chef, Claus H. Andersen, er på en digital mission: Det skal være nemmere at handle, nemmere at være kunde og nemmere være forbruger – i alle kædens 1.500 butikker. Hør hvordan den digitale chef arbejder.

Amazon er endnu ikke formelt til stede på det danske marked. Men den amerikanske tech-gigants selvbetjeningssupermarked kaldet Amazon Go og udbringningstjeneste har alligevel fuldt fokus hos de danske konkurrenter.

Det skyldes måske, at vores indkøb til aftensmaden stadig er analoge, selv om vores søgninger sker hos Google, og vores online-liv sker på Facebook.

Lidt endnu. For hele retail-industrien er midt i en massiv transformation, hvor indkøbsvaner, abonnementsmodeller og forbrugernes forventninger ændrer sig.

I Danmarks største supermarkedskæde, Salling Group, er det Head of Digital, Claus H. Andersen, som står i spidsen, når den udfordring skal mødes.

Det arbejde kan du høre mere om i denne tredje episode af The Digital Edge, hvor Claus H. Andersen er gæst.

Du kan blandt andet høre om:

  • Hvorfor Claus H. Andersens opgave ikke er at udfordre butikkerne, men at skabe en bedre og mere sammenhængende indkøbsoplevelse.
  • Den store udfordring og kulturelle forandring, der ligger i at gøre vores indgroede indkøbsvaner digitale.
  • Hvordan Salling Group involverer kunder i udviklingen af de digitale løsninger

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør hos Computerworld og Jesper Schleimann, Digital Transformation Officer, EMEA North hos SAP.

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Claus H. Andersen, Head of Digital hos Salling Group her.

Bemærk at podcasten er på engelsk.

 

Om podcast serien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast på engelsk om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Digital Transformation Officer, EMEA North hos SAP.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edge, www.sap.com/denmark/theedge og iTunes.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 9. april 2019