>

The Digital Edge (7): I 2002 besluttede Rockwools globale CIO, Jan Amtoft, at han ville være en rigtig god chef. Her er hvad han lærte på vejen.

Podcast: I 2002 besluttede Rockwools globale CIO, Jan Amtoft, at han ville være en rigtig god chef. Ikke bare god. Men rigtigt god. Det var – og er stadig – en stor ambition. Især inden for it-erhvervet hvor bit, bytes, spændende hardware og visionære kompromisløse ledere normalt stjæler alle overskrifterne.

Men på den anden side så er der ingen af de ting vi normalt tager for givet som kan skabes uden de rigtige medarbejdere. De samme medarbejdere som mange firmaer bruger millioner af kroner på at rekruttere, oplære og fastholde. Og måske udstyre med en rigtigt god chef.

Så lyt med når vi sammen med Jan Amtoft i denne episode af The Digital Edge diskuterer hvad det vil sige at være en rigtig god chef – og hvad det betyder for digitaliseringen af Rockwool.

I denne episode kan du blandt andet høre Jan Amtoft fortælle om:

  • Hvorfor det tager seks til otte år med hårdt arbejde at blive god til ledelse
  • Hvorfor det er afgørende at dit image som leder er i fuldstændig overensstemmelse med dine værdier og virksomhedens
  • At manglende selvindsigt og kendskab til dit eget drive sandsynligvis vil stå i vejen for dit lederskab

Værter i denne episode er Jesper Schleimann, Digital Transformation Officer, EMEA North hos SAP, og Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld.

Podcast: Du kan lytte til hele episoden med Jan Amtoft, CIO hos Rockwool her.

Bemærk at podcasten er på engelsk.

Om podcast serien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast på engelsk om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Digital Transformation Officer, EMEA North hos SAP.

Gennem en serie af 35 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten optages i SAP Experience Center Copenhagen og kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edge, www.sap.com/denmark/theedge og iTunes.

Denne podcast blev oprindelig udgivet 19. september 2019