>

Fitcoin – brænd kalorier og tjen digitale mønter

Fitcoin er en ny web3 startup fra Benelux, hvor brugerne tjener digitale mønter, når de engagerer sig i fysisk aktivitet og mental velvære. Teknologien er baseret på krypto, gamification og NFT-integration, og bygget på SAP Business Technology Platformen (SAP BTP). Virksomheden fokuserer nu på det amerikanske marked og starter et pilotprojekt sammen med UC Davis, der er en del af University of California.

Samarbejdet med Fitcoin blev præsenteret på SAPs årlige kundekonference SAP Sapphire i Barcelona.

– Over hele verden er vores kunder nødt til at innovere for at forblive succesfulde og navigere i markedsændringer, skiftende lovgivning og mangel på kvalificerede kompetencer. De partnerskaber, som vi har annonceret på SAP Sapphire, viser den rolle, som vores banebrydende teknologiplatform spiller for vores kunder – uanset om det drejer sig om automatisering af dataanalyser, forenkling af en teknologiplatform eller forbedring af kunde- og medarbejderoplevelser”, siger Christian Klein, CEO i SAP.

Bag Fitcoins pilotprojekt i Californien står det hollandske moderselskab It’s My Life og medejer og konsulentfirma Xtra-Advice. De arbejder sammen med SAP lokalt for at få den tekniske infrastruktur på plads og vil måle resultaterne ved hjælp af anonymiserede data og SAP Analytics Cloud.

Fitcoin er hovedsageligt baseret i Benelux-landene og bruges i mere end 200 organisationer, kommuner og institutioner som f.eks. Wageningen University, Deloitte i Holland og Eindhoven Vitaal Foundation der bruger platformen til at opfordre beboerne i et fokusområde til at motionere.

Fitcoins koncept er smart og innovativt. Brugerne modtager digitale mønter (FitCoins) via en app på deres smartphone ved at motionere, gå, cykle eller deltage i workshops og sportsaktiviteter. Derefter veksler de deres opsparede mønter til sunde belønninger, som de vælger fra Fitcoin-kataloget.

Disse belønninger besluttes af organisationen selv. Det kan være en sund frokost eller teaterbilletter, men også en donation til velgørenhed eller sund mad, frugt og grønt fra supermarkedet.

Dutch Vitality Platform with SAP Analytics Cloud Boosts Physical and Mental Well-Being | NL

Se alle nyhederne fra SAP Sapphire i denne News Guide.

Om SAP

SAP’s strategi er at hjælpe alle virksomheder med at drive en intelligent og bæredygtig virksomhed. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: SAP-kunder står for 87 % af den samlede globale handel. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede dataanalyseværktøjer gør vi vores kunder til intelligente virksomheder. SAP hjælper med at give medarbejdere og organisationer en dyb forretningsindsigt og fremmer samarbejde, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologien for virksomheder, så de kan bruge vores software, som de ønsker – uden afbrydelse. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 25 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel.

For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark.
Overblik på 1 side om SAP: SAP Corporate Fact Sheet.

Følg SAP på Twitter: @SAPNews.

SAP Press Room; press@sap.com

Pressekontakt
Ellen Vig Nelausen
SAP Nordic Integrated Communications
telefon: +45 29 23 32 34
e-mail: ellen.vig.nelausen@sap.com

Pressefoto og videoklip
Gå til www.sap.com/photos for billedmateriale og pressefotos i høj opløsning. Du kan downloade videoklip om forskellige emner på www.sap-tv.com. Herfra kan du også linke til dine egne websider, dele video via e-mail-links og abonnere på RSS-feeds fra SAP TV.