>

The Digital Edge (39): Klar melding om fremtidens it-afdeling fra top-CIOs: ”Der skal fuld power ud til frontlinjen”

Klare rammeværktøjer, fuld power ud til frontlinjen og et stærkt centralt Office of the CIO. Det er sådan, Årets CIO Susanne Schustin, som indtil for nyligt var CIO hos Blue Water Shipping og Nicolas Skovmand, CIO hos Bestseller, ser den ideelle it-afdeling.

(fra venstre) Nicolas Skovmand, CIO hos Bestseller; Susanne Schustin, Årets CIO 2023 og tidligere CIO hos Bluewater Shipping; Jesper Schleimann, Strategy & Innovation Officer, Nordeuropa hos SAP og Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld. Foto er taget på SMUK FEST 2023 ifm. IT Optimiser’s event, hvor podcasten blev optaget live.
Foto: (fra venstre) Nicolas Skovmand, CIO hos Bestseller; Susanne Schustin, Årets CIO 2023 og tidligere CIO hos Blue Water Shipping; Jesper Schleimann, Strategy & Innovation Officer, Nordeuropa hos SAP og Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld. Foto er taget på SMUK FEST 2023 ifm.  IT Optimiser’s event, hvor podcasten blev optaget live.

I denne episode af podcasten The Digital Edge får du ikke kun skarpe bud på den ideelle it-afdeling, men meget mere.

Hør blandt andet om:

  • Hvorfor Nicolas og Bestseller arbejder med agile teams og mini-CIOs for hvert team
  • Hvordan de to CIOs undgår spaghetti-landskaber, men samtidig fastholder lokal beslutningskraft
  • Hvordan Susanne og Nicolas ser balancen mellem eksterne konsulenter og egne it-ressourcer udvikle sig de næste par år
  • Hvordan medarbejdere bliver top-motiverede fordi det giver agilitet og synligt impact når nye løsninger rulles ud.
  • Hvorfor Susanne skelner mellem pro-code, og så det som handler om at gøre medarbejderne mere effektive nu og her.

Sidst i podcasten kan du desuden høre de to CIOs fortælle om hvad det, ifølge dem, vil sige at være en succesfuld digital leder.

Værter på episoden er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, der er Strategy & Innovation Officer, for Nordeuropa hos SAP.

Episoden er optaget live hos IT Optimiser som stillede lokaler til rådighed for Computerworld, SAP og tilskuerne.

Podcast: Du kan lytte til episoden med Nicolas Skovmand, CIO hos Bestseller og Susanne Schustin, Årets CIO og tidligere CIO hos Blue Water Shipping her


Om podcastserien The Digital Edge

The Digital Edge er en podcast om lederskab, strategi og om at drive forretning i den hurtigt accelererende digitale tidsalder. Podcasten har to værter, Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Jesper Schleimann, Strategy & Innovation Officer, SAP EMEA North.

Gennem en serie af ca. 30 minutters interviews med centrale digitale beslutningstagere undersøger vi udfordringer, muligheder og hvordan data, store ideer og nye intelligente teknologier kan forbedre vores verden og drive virksomheder frem og op forrest i det digitale felt til The Digital Edge. Podcasten kan høres på www.computerworld.dk/tag/the-digital-edgenews.sap.com/denmark/tags/the-digital-edge-podcast-series samt iTunes, Spotify, Spreaker og hvor du lytter til dine podcasts.