>

SAP styrker fokus på AI med dedikeret vækstområde

SAP har oprettet et ny end-to-end division med fokus på AI under ledelse af Philipp Herzig i den nyoprettede rolle som Chief Artificial Intelligence Officer.

Den nye enhed fører tilsyn med hele værdikæden for SAP Business AI, fra produktudvikling og forskning til kundeimplementering. I denne nye rolle, der trådte i kraft i januar 2024, rapporterer Philipp Herzig direkte til CEO Christian Klein.

Philipp Herzigs team vil samarbejde med innovatører på tværs af SAP for at tilføre kunstig intelligens til alle dele af virksomhedens forretningssoftware-portefølje. Med dette nye setup sigter SAP mod yderligere at fremskynde det tempo, hvormed dets virksomhedskunder kan drage fordel af banebrydende AI-løsninger og -tjenester. Den nyetablerede division understreger også den centrale betydning af business AI som en strategisk drivkraft for SAP’s fortsatte vækst.

Philipp Herzigs team består af erfarne ledere, herunder Walter Sun, der som global chef for AI fortsætter med at lede al produktudvikling inden for business AI. Walter Sun skiftede fra Microsoft til SAP i september 2023.

“SAP’s øgede fokus på business AI markerer starten på en helt ny generation af virksomhedsinnovation, og jeg er beæret over at få chancen for at hjælpe kunderne med at få mest muligt ud af denne nye mulighed,” siger Philipp Herzig, Chief Artificial Intelligence Officer hos SAP. “Jeg ser frem til at arbejde sammen med vores team samt vores økosystem af kunder og partnere for at drive udviklingen og leveringen af relevant, pålidelig og ansvarlig forretnings-AI, der fundamentalt ændrer den måde, virksomheder drives på.”


Foto: Philipp Herzig, Chief Artificial Intelligence Officer hos SAP

Om SAP

SAP’s strategi er at hjælpe alle virksomheder med at drive en intelligent og bæredygtig virksomhed. Som verdens førende leverandør af forretningssoftware hjælper vi virksomheder af alle størrelser og fra alle brancher med at yde deres bedste: SAP-kunder står for 87 % af den samlede globale handel. Med vores kunstig intelligens (ML), Internet of Things (IoT) og avancerede dataanalyseværktøjer gør vi vores kunder til intelligente virksomheder. SAP hjælper med at give medarbejdere og organisationer en dyb forretningsindsigt og fremmer samarbejde, så forspringet til konkurrenterne bevares. Vi forenkler teknologien for virksomheder, så de kan bruge vores software, som de ønsker – uden afbrydelse. Med vores væg-til-væg portefølje af applikationer og services på tværs af 26 brancher samt et globalt netværk af kunder, partnere, medarbejdere og ledende eksperter gør SAP det muligt for private og offentlige kunder at drive en rentabel forretning, løbende tilpasse sig og gøre en forskel.

For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark.
Overblik på 1 side om SAP: SAP Corporate Fact Sheet.

Følg SAP på @SAPNews.

SAP Press Room; press@sap.com

Pressekontakt
Ellen Vig Nelausen
SAP Nordic Integrated Communications
telefon: +45 29 23 32 34
e-mail: ellen.vig.nelausen@sap.com