>

SAP åbner sit første kundeoplevelsescenter dedikeret til AI i Europa’s Silicon Valley

SAP har 17. april indviet sit første kundeoplevelsescenter dedikeret til kunstig intelligens (AI). Centeret, der ligger i Sophia Antipolis i Sydfrankrig, giver SAP-kunder adgang til at udforske og eksperimentere med de muligheder, der opstår ved brug af AI i deres forretningssystemer.

Det er SAPs franske R&D datterselskab, SAP Labs France, som er dedikeret til koncernens forskning og udviklingsaktiviteter, der driver det nye SAP AI Customer Experience Center. Centeret er strategisk placeret lidt uden for Nice i Sydfrankrig i Sophia Antipolis, der med over 35.000 tech-arbejdspladser er en af Europas største klynger af teknologivirksomheder, også kendt som Europa’s Silicon Valley. Centeret tilbyder en immersiv oplevelse for SAP-kunder, som vil få adgang til at udforske og eksperimentere med de muligheder, der opstår ved brug af AI i deres forretningssystemer.

Pålidelighed, relevans og ansvarlighed er de tre søjler i SAP Business AI-strategien, der kombinerer ​forretningsdata, tredjeparts data og menneskelig ekspertise. Gennem interaktive forløb får besøgende mulighed for at dykke ned i flere konkrete anvendelsesområder af AI som f.eks. cybersikkerhed, ansvarlig AI eller grøn omstilling. De vil også kunne opleve SAP’s nye generative AI-assistent, Joule, som leverer proaktiv og kontekstualiseret dataindsigt fra hele SAP’s portefølje af løsninger og tredjepartskilder, hvilket hjælper medarbejdere med at få arbejdet gjort hurtigere og skabe bedre forretningsresultater på en sikker og kompatibel måde.

Eksempel på oplevelse i SAP AI Experience Center, Sophia Antipolis.
Eksempel på oplevelse i SAP AI Experience Center, Sophia Antipolis.

Et innovationscenter for fremtidens teknologiske løsninger

SAP mener det er essentielt, at kunder og partnere får mulighed for at interagere direkte med de teams, der designer og udvikler deres forretningssoftwareløsninger. Centeret har derfor til hensigt at vise, hvordan AI påvirker erhvervslivet og muliggør daglig innovation for dets ansatte, med støtte fra en dedikeret gruppe, der letter adgangen til viden, værktøjer og eksperter.

Indvielsen af dette AI kundeoplevelsescenter understreger den særlige betydning AI kommer til at få for erhvervslivets IT-landskaber, hvor AI bliver afgørende for innovation og vækst hos alle SAP kunder og partnere i hele økosystemet. SAPs R&D expense ratio er 18% og centeret repræsenterer en vigtig milepæl i selskabets fortsatte commitment til innovation og teknologisk ekspertise.

Når det kommer til AI, er der stor opmærksomhed og høje forventninger fra vores kunder. De stoler på, at vi udnytter AI’s fulde potentiale til at levere ansvarlig innovation i højeste kvalitet til deres forretningssystemer. Og de vil ubesværet kunne implementere denne innovation i deres dagligdag. SAP’s AI Customer Experience Center i Sophia Antipolis viser vores nyeste AI innovation frem, og viser hvordan vores medarbejdere engagerer sig i  AI. Sammen med SAP’s AI-drevne kundesupport vil centeret forbedre brugervenligheden og værdien af SAP’s løsninger betydeligt – og dermed understøtte vores kunders individuelle forretningstransformationsrejser“, siger Jesper Schleimann, Head of Business AI, EMEA hos SAP.

Jesper Schleimann, Head of Business AI, EMEA hos SAP taler under åbningen af SAP AI Experience Center i Sophia Antipolis. Foto taget af Lars Jacobsen, Computerworld.

Om SAP
Som en global leder inden for virksomhedssoftware og forretnings-AI befinder SAP (NYSE:SAP) sig i skæringspunktet mellem forretning og teknologi. I over 50 år har organisationer betroet SAP at få det bedste frem i dem ved at integrere forretningskritiske funktioner, der spænder over finans, indkøb, HR, forsyningskæde og kundeoplevelse. For mere information, besøg www.sap.com/denmark og news.sap.com/denmark.

Overblik på 1 side om SAP: SAP Corporate Fact Sheet.

Pressekontakt
Ellen Vig Nelausen
SAP Nordic Integrated Communications
telefon: +45 29 23 32 34
e-mail: ellen.vig.nelausen@sap.com