>

SAP ostaa suomalaisen no-code-kehittäjäpioneeri AppGyverin

SAP ilmoitti tänään ostaneensa suomalaisyritys AppGyver Oy:n, joka on edelläkävijä koodittomissa (no-code) kehitysalustoissa, joiden avulla koodaustaidottomat käyttäjät voivat rakentaa sovelluksia verkko- ja mobiilikäyttöön. Yritysoston myötä SAP pystyy entistä paremmin auttamaan asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan mukauttamaan it-järjestelmänsä tehokkaasti vastaamaan omiin erityistarpeisiinsa. Samalla asiakkaat voivat optimoida käytössään olevien sovellusten käytettävyyden. AppGyverin ratkaisuista tulee osa SAP® Business Technology Platform -alustaa. Ratkaisut laajentavat SAP:n tarjontaa älykkäiden liiketoimintaprosessien alueella ja täydentävät vähäkoodista (low-code) palveluvalikoimaa, josta vastaa SAP:n kumppani, osa Siemens AG:tä oleva Mendix Tech BV.

“AppGyver auttaa meitä laajentamaan no-code-osaamistamme ja luomaan kattavan tarjoaman tälle alueelle”, sanoo johtaja Michael Weingartner, SAP Business Technology Platform Core. “Jatkossa voimme toimittaa täyden valikoiman yksinkertaisia ​​ja integroituja sovelluskehitystyökaluja, joiden avulla asiakkaamme, kumppanimme ja omat tiimimme voivat kehittää prosessiautomaatiota ja parantaa edelleen SAP-sovellusten käyttäjien kokemuksia. Lisäämällä AppGyverin ratkaisut omiin no-code-työkaluihimme mahdollistamme työnkulun, lomakkeiden ja robotisoidun prosessiautomaation luomisen sekä asiakaskeissien helpon hallinnan.”

Yritysosto laajentaa SAP:n uutta RISE with SAP -tarjoamaa, jonka keskeisiä osia ovat SAP Business Technology Platform ja liiketoimintaprosessien älykkyys. RISE with SAP auttaa yrityksiä toteuttamaan sellaisia kokonaisvaltaisia muutoksia liiketoiminnassa, jotka tekevät niistä joustavia, ketteriä ja älykkäitä.

SAP ja AppGyver eivät julkista yrityskaupan arvoa tai kaupan muita taloudellisia yksityiskohtia.

 

Tietoa AppGyveristä

AppGyver kehittää ja myy no-code-sovelluskehitysalustaa, joka luo sovelluksia verkko- ja mobiilikäyttöön. AppGyverin tehokas, visuaalisen kehityksen ympäristö on poikkeuksellisen käyttäjäystävällinen. Sen avulla koodaustaidottomat yrityskäyttäjät voivat rakentaan itse tehokkaita sovelluksia, jotka voidaan helposti konfiguroida ja jotka toimivat saumattomasti kaikissa käyttöjärjestelmissä ilman ainuttakaan kirjoitettua koodiriviä. Vuonna 2010 perustetun AppGyverin pääkonttori sijaitsee Helsingissä, ja sillä on 18 työntekijää. Lisätietoja AppGyveristä www.appgyver.com

 

Käy SAP:n lehdistöhuoneessa. Seuraa SAP:ia Twitterissä @sapnews.

Tietoja SAP:sta

SAP edustaa tämän päivän kokemustaloutta, jonka osana toimivat älykkäät yritykset. SAP on yritysohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. 77 % transaktioiden liikevaihdosta maailmassa kulkee jossakin vaiheessa SAP-järjestelmän kautta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat – ilman katkoksia. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla 25 toimialan asiakkaat voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja saada aikaan muutoksen. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa omalta osaltaan yritysten toimintaa ja ihmisten elämää. Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com.