>

Useita julkistuksia tänään alkavassa SAP:n SAPPHIRE NOW -konferenssissa

Tänään alkavassa SAP:n SAPPHIRE NOW -konferenssissa (7.6.­­–10.6.2021) julkistetaan useita uusia ratkaisuja, jotka on suunniteltu auttamaan yritysyhteisöjä kehittymään ja navigoimaan entistä paremmin muuttuvissa ekologisissa, taloudellisissa ja geopoliittisissa olosuhteissa.

Tämänkertainen Euroopan SAPPHIRE NOW tarjoaa syväluotaavia asiantuntija- ja toimialapuheenvuoroja, joita pitämässä ovat niin SAP:n asiakkaat, yhteistyökumppanit kuin yrityksen omat asiantuntijatkin.

SAPPHIRE NOW -konferenssissa julkistetaan muun muassa seuraavaa:

SAP Business Network

Maailman suurin yritysverkosto SAP Business Network yhdistää SAP Ariba Networkin, SAP Logistics Business Networkin ja SAP Asset Intelligence Networkin. Yli 5,5 miljoonan jäsenen verkostolla on pääsy yhteen, yhtenäiseen portaaliin, mikä tukee kokonaiskuvan saamista toimitusketjun ekosysteemistä, logistiikasta ja jäljitettävyydestä sekä laitteiden hallinnasta, ylläpidosta ja toiminnasta.

Lue lisää: “SAP Introduces SAP Business Network.”

RISE with SAP for Industries

RISE with SAP otettiin onnistuneesti käyttöön tammikuussa, minkä johdosta sen käyttö laajenee nyt uusille toimialoille. Se tarjoaa nyt Business Transformationin palveluna eli toimialakohtaisesti räätälöitynä pilviratkaisuna viidelle eri toimialalle: vähittäiskauppa, kulutustuotteet, autoteollisuus, yleishyödylliset alat sekä teollisuuden koneet ja komponentit.

Lue lisää: “Start Your Digital Transformation Journey: RISE with SAP for Industries.”

Kestävää kehitystä tukevat ratkaisut

SAP:n tavoitteena on tehdä ilmastonsuojelusta mitattavaa, monimuotoisuudesta ja osallisuudesta näkyvää sekä eettisestä vastuullisuudesta läpivalaistua. Tätä tukemaan SAP päivittää seuraavat ratkaisut:

  • SAP Responsible Design and Production -ratkaisu varmistaa, että tuotesuunnittelijat voivat tehdä kestäviä valintoja tuotekonsepteista aina toteutukseen saakka.
  • SAP Product Footprint Management -ratkaisu seuraa kestäviä valintoja tuotteen elinkaaren aikana.
  • SAP Sustainability Control Tower tehostaa näkyvyyttä koko prosessissa.

Lue lisää: “Sustainability Management by SAP: Enabling Tomorrow Starts Today.”

SAP julkistaa tapahtumassa myös useita muita innovaatioita, jotka tukevat heidän asiakkaittensa liiketoiminnan muutosta, parantavat suorituskykyä sekä auttavat asiakkaita saavuttamaan parhaimman mahdollisen toimintatason.

Nämä uutuudet ovat muun muassa:

  • SAP Process Insights, joka antaa organisaatioille mahdollisuuden löytää, vertailla ja parantaa todellisia liiketoimintaprosessejaan.

Lue lisää: “SAP Announces New SAP Process Insights Solution for Quick and Easy Understanding of How Well Processes Perform.”

  • SAP Concurin uusi Verify-ominaisuus, joka käyttää tekoälyä ja koneoppimista auttaakseen yrityksiä automaattisesti tunnistamaan mahdolliset ongelmat kustannusraporteissa sekä poikkeamat niissä.

Lue lisää:  “Verify Applies Artificial Intelligence and Machine Learning to Simplify Expense Auditing.”

  • SAP Upscale Commerce -ratkaisu, joka antaa keskisuurille vähittäismyyjille mahdollisuuden käyttää asiakkaidensa mieltymyksiä ja ostotietoja reaaliaikaisten ja henkilökohtaisten kokemusten tarjoamiseksi.

Lue lisää: “SAP Upscale Commerce Offers Midmarket Brands No-Code, Maintenance-Free Path to Direct-to-Consumer Engagement.”

  • Uudet SAP Business Technology Platform (BTP) -ominaisuudet tarjoavat aiempaa enemmän tietoa työpaikoista, parantavat päätöksentekoa sekä tuovat mahdollisuuksia hyödyntää automaatiota.

Lue lisää: Enabling Human-Centric & Data-Driven Workforce Planning.”

Tämän lehdistötiedotteen lisäksi SAPPHIRE NOW Innovation News Guide -opas esittelee kaikki muut tämän vuoden SAPPHIRE NOW -sivuston julkistukset ja ilmoitukset.

SAP:n julkistamat uutuudet ovat hankittavissa SAP-kaupasta.

Lue lisää uutisia SAP Finlandin lehdistöhuoneessa ja SAP News Centerissä.
Seuraa SAP:ia Twitterissä @sapnews.

Tietoja SAP:sta 

SAP edustaa tämän päivän kokemustaloutta, jonka osana toimivat älykkäät yritykset. SAP on yritysohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. 77 % transaktioiden liikevaihdosta maailmassa kulkee jossakin vaiheessa SAP-järjestelmän kautta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat – ilman katkoksia. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla 25 toimialan asiakkaat voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja saada aikaan muutoksen. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa omalta osaltaan yritysten toimintaa ja ihmisten elämää. Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com.