>

SAP nimitti suomalaisen ensimmäiseksi vastuullisuusjohtajakseen Pohjoismaihin ja Baltiaan

SAP on nimittänyt Tiina Antturin Pohjoismaiden ja Baltian vastuullisuusjohtajaksi. Antturi tulee vastaamaan SAP:n globaalista vastuullisuusstrategiasta paikallisella tasolla Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa sekä Baltiassa.

Antturilla on usean vuoden kokemus sekä it- että muista toimialoista ja hän on työskennellyt päättäjätason tehtävissä niin myynnin, henkilöstöhallinnon kuin yhteiskunta- ja ympäristövastuunkin saralla. Lisäksi Antturi toiminut kehitysyhteistyöjärjestö World Visionin toiminnanjohtajana kuuden vuoden ajan.

Vastuullisuusjohtajana Antturi tulee raportoimaan suoraan SAP:n Pohjoismaiden toimitusjohtajalle, Helle Dochedahlille.

“Yritysten pitäisi olla avoimesti kunnianhimoisia vaikuttamaan yhteiskunnan kestävään kehitykseen. Nimenomaan yrityksiltä löytyy tarvittavat tekniset ja taloudelliset resurssit luomaan innovaatioita, jotka todella edistävät vastuullisuutta. SAP:lla on satoja tuhansia asiakkaita hyödyntävän businessteknologian ja laajan ekosysteeminsä ansiosta keskeinen rooli sekä mahdollistajana että edistäjänä. Olen erittäin ylpeä siitä, että minulla on vastuu viedä eteenpäin SAP:lla kattavaa kestävän kehityksen ohjelmaa Pohjoismaissa ja Baltiassa”, Antturi kertoo.

Tiina Antturi asuu ja työskentelee Helsingissä.

 

Käy SAP:n lehdistöhuoneessa. Seuraa SAP:ia Twitterissä @sapnews.

Lisätietoja:
Taina Kaitala
Viestintätoimisto Manifesto
puh. 050 372 3406
taina.kaitala@manifesto.fi

Tietoja SAP:sta

SAP edustaa tämän päivän kokemustaloutta, jonka osana toimivat älykkäät yritykset. SAP on yritysohjelmistojen markkinajohtaja, joka auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. 77 % transaktioiden liikevaihdosta maailmassa kulkee jossakin vaiheessa SAP-järjestelmän kautta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat – ilman katkoksia. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla 25 toimialan asiakkaat voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja saada aikaan muutoksen. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa omalta osaltaan yritysten toimintaa ja ihmisten elämää. Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com.