>

SAP auttaa asiakkaita rakentamaan pilvipohjaista liiketoimintastrategiaa

SAP on julkistanut kattavan joukon palveluita, resursseja ja taloudellisia kannustimia auttaakseen asiakkaita siirtymään pilvipalveluihin ja pysymään mukana pilven mahdollistamassa innovaatiokehityksessä. RISE with SAP Migration and Modernization -ohjelma paneutuu kahteen keskeiseen pilveen siirtymisen haasteeseen: laajuuteen ja kustannuksiin. Ohjelma antaa päättäjille varmuutta siirtää monimutkaisimmatkin ERP-järjestelmät pilveen yksinkertaistaen prosesseja ja poistaen räätälöidyt koodit sekä datasiilot.

”Uskomme, että jokaisella organisaatiolla pitäisi olla pilvipohjainen liiketoimintastrategia”, sanoo SAP Finlandin toimitusjohtaja Mika Tanner. ”Asiakkaiden on tärkeää aloittaa siirtymä ja modernisointi nyt, jotta ne voivat hyödyntää uusien pilvi-innovaatioiden potentiaalin, kuten erilaiset tekoäly- ja vastuullisuusratkaisut.”

RISE with SAP Migration and Modernization -ohjelma auttaa asiakkaita olemaan valmiina hyödyntämään kulloinkin käynnissä olevia päivityksiä ja innovaatioita. Pilveä käytettäessä SAP ottaa vastuun hallinnasta, mikä parantaa järjestelmän luotettavuutta, vahvistaa sen tietoturvaa sekä auttaa noudattamaan sääntöjä ja viranomaismääräyksiä. Lisäksi pilvi avaa organisaatioille mahdollisuuden saada todellista hyötyä liiketoimintadatastaan. Ohjelman itseohjautuva digitaalinen käyttäjäkokemus ja avustavat palvelut luovat mutkattoman polun valmistelusta käyttöönottoon riippumatta siitä, käyttääkö organisaatio tällä hetkellä SAP ERP Central Component (SAP ECC) vai on-premise-versiota SAP S/4HANA -järjestelmästä. Ohjelmassa on myös tukku uusia palveluita ja kannustimia, jotka vauhdittavat asiakkaita RISE with SAP -ratkaisuun siirtymisessä.

”Tämän julkistuksen myötä SAP osoittaa tiedostavansa haasteet, joita yritykset kohtaavat siirtyessään pilveen. Samalla huomioidaan asiakkaiden aiemmat investoinnit olemassa oleviin järjestelmiin”, sanoo DSAG:n eli saksankielisen SAP-käyttäjäryhmän hallituksen jäsen Christine Grimm. ”Laajentamalla RISE with SAP -tarjontaa taloudellisilla kannustimilla ja tuella SAP vahvistaa uudelleen lupauksensa avustaa asiakkaita heidän matkallaan pilveen ja tekee siirtymästä helpompaa. Me DSAG:ssa arvostamme tätä SAP:n hanketta. Tavoitteenamme on parantaa ja laajentaa hanketta yhteistyössä SAP:n kanssa, jotta jäsentemme monimutkaiset vaatimukset ja haasteet otetaan huomioon. Haluamme varmistaa, että jäsenemme hyötyvät täysimääräisesti RISE with SAP -tarjonnassa olevista innovaatioista sekä laajennetuista mahdollisuuksista.”

Kannustimia kompensoimaan migraatio- ja transformaatiokustannuksia

SAP tunnistaa asiakkaiden tekemät investoinnit ja pyrkii kompensoimaan migraation ja transformaation kustannuksia. Sen vuoksi yhtiö tarjoaa 2024 loppuun mennessä RISE with SAP- tai GROW with SAP -ratkaisuun siirtyville on-premise-version SAP S/4HANA- ja SAP ECC -asiakkaille mahdollisuuden kompensaatioon. Sitä voi käyttää ylläpidon, pilvipalveluiden tai pilvitilauksen kustannusten kattamiseen. Kannustin voi tuoda jopa 50 % säästön migraatiokustannuksissa. Kannustimen piiriin kuuluvat SAP S/4HANA Cloudin ja liiketoiminta-alueiden ratkaisut, kuten toimitusketjun, henkilöstöhallinnon, taloudenhallinnan, CRM:n, liiketoiminnan muutosvälineiden ja liiketoimintateknologia-alustan laajennukset.

RISE with SAP -menetelmä tarjoaa yhdenmukaisuutta ja laatua

Jotta varmistetaan ennakoitavissa projektiaikataulujen ennakointi, kaikissa SAP:n ja kumppaniemme ekosysteemin toteutuksissa noudatetaan RISE with SAP -menetelmää. RISE with SAP -menetelmä tuo projektiin läpinäkyvyyttä, sillä sen periaatteisiin kuuluu esimerkiksi keskeisten etappien tarkistaminen. SAP-palvelut ja -asiantuntijat tukevat hanketta ja varmistavat, että menetelmää sovelletaan aloittamisesta käyttöönottoon asiakkaiden innovaatiokyvyn varmistamiseksi. SAP kouluttaa ja validoi yhteistyökumppaneita RISE with SAP -menetelmän käytössä ja tekee tiivistä yhteistyötä niiden kanssa varmistaakseen palvelun yhtenäisyyden ja laadun.

Uusi SAP S/4HANA Cloud Safekeeper -palvelu

Asiakkaille, jotka tarvitsevat enemmän aikaa migraationsa loppuun viemiseen, tarjotaan SAP S/4HANA Cloud Safekeeper -palvelua. Se on suunniteltu RISE with SAP -ratkaisua käyttäville asiakkaille, jotka tekevät räätälöityä ylläpitoa SAP S/4HANA -järjestelmän vanhemmille versioille. SAP S/4HANA Cloud Safekeeper -palvelun avulla asiakkaat voivat valmistella järjestelmiään päivitystä varten SAP S/4HANA:n uusimpaan versioon. Se sisältää päivityspalvelut ja infrastruktuurin optimoinnin ja se tarjoaa asiakkaiden nykyiselle järjestelmälle liiketoiminnan jatkuvuuden sekä päivitykset ja korjaukset kahden vuoden ajan.

Käy SAP:n lehdistöhuoneessa. Seuraa SAP:ia @sapnews.

Lisätietoja:
Taina Kaitala
Viestintätoimisto Manifesto
puh. 050 372 3406
taina.kaitala@manifesto.fi

Tietoja SAP:sta
SAP:n strategiana on auttaa yrityksiä toimimaan vastuullisesti ja älykkäästi. Yritysohjelmistojen markkinajohtajana SAP auttaa erikokoisia yrityksiä eri toimialoilla pääsemään parhaimpiin mahdollisiin tuloksiin. SAP:n asiakkaat synnyttävät 87 prosenttia globaalista kaupasta. Koneoppimis-, IoT- ja kehittyneen analytiikan teknologiamme auttavat asiakkaitamme muuntamaan liiketoimintansa älykkääksi. SAP tuo ihmisille ja organisaatioille syvää liiketoimintanäkemystä ja edistää yhteistyötä, jonka avulla ne pysyvät kilpailijoita edellä. Yksinkertaistamme teknologian yrityksille niin, että ne voivat käyttää ohjelmistojamme siten kuin haluavat ilman pelkoa disruptiosta. Kattavan sovellus- ja palveluvalikoimamme avulla yritykset ja julkiset organisaatiot 26 eri toimialalla voivat toimia kannattavasti, muuntautua ympäröivän maailman mukana ja edistää muutosta. Globaalilla asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja ajatusjohtajien verkostollaan SAP auttaa ihmisten elämää ja maailmaa toimimaan paremmin.
Lisätietoja www.sap.com/finland ja www.sap.com.