>
GIS event

GIS-Event: Meet the Speaker – Erik van Os

Meet the Speaker – Erik van Os

Op 5 maart 2024 komen verschillende organisaties samen in het Provinciehuis Noord-Brabant voor het GIS Event: Zet SAP op de kaart! Die dag nemen verschillende sprekers het woord en delen ze inspirerende, maar ook tastbare verhalen over de integratie tussen SAP en GIS. Eén van die sprekers is Erik van Os, controller afdeling projecten en vastgoed bij Provincie Noord-Brabant.

Dag Erik, kan je jezelf kort even voorstellen?

Natuurlijk, ik ben Erik van Os en werk bij de Provincie Noord-Brabant op de afdeling Majeure Projecten en Ontwikkelbedrijf binnen de vastgoedsector. Mijn rol omvat het beheren van de administratie van deze sector en ik fungeer tevens als functioneel beheerder van de SAP modules Real Estate en Geographical Enablement Framework (GEF).

Op 5 maart ga je spreken op het SAP GIS-event. Kan je al een tipje van de sluier oplichten?

Absoluut! Tijdens het evenement zal ik ingaan op de recente ontwikkelingen bij de Provincie Noord-Brabant met betrekking tot de integratie van SAP en GIS. We hebben enorm veel vooruitgang geboekt dankzij het nieuwe SAP HANA-platform in combinatie met ArcGIS. Ik zal ook live demonstraties verzorgen om de impact van deze integratie te illustreren.

Wat maakt jou zo enthousiast over de integratie tussen SAP en GIS?

 Wat mij echt enthousiast maakt, is de mogelijkheid om administratieve en geografische gegevens in realtime te combineren. Deze integratie stelt ons in staat om sneller en nauwkeuriger inzichten te verkrijgen zonder de noodzaak van datareplicatie. Het elimineren van handmatige processen heeft een aanzienlijke snelheids- en nauwkeurigheidswinst opgeleverd.

Wat is de meerwaarde van SAP en GIS integratie voor Provincie Noord-Brabant?

De meerwaarde van deze integratie is enorm. Voor organisaties betekent het snellere en nauwkeurigere inzichten, waardoor besluitvorming wordt verbeterd en processen worden geoptimaliseerd. Voor de Provincie Noord-Brabant specifiek heeft het geleid tot een aanzienlijke versnelling in het verkrijgen van informatie en het elimineren van foutgevoelige processen, wat onze operationele efficiëntie enorm heeft verbeterd.

Waarom mogen mensen dit event niet missen volgens jou?

Dit evenement is een unieke kans om uit de eerste hand te zien hoe de integratie van SAP en GIS concrete voordelen oplevert voor organisaties. De live demo’s zullen laten zien hoe deze technologieën samenwerken om snellere, nauwkeurigere inzichten te leveren. Als je wilt begrijpen hoe deze integratie jouw organisatie kan transformeren, mag je dit evenement niet missen.

 

Benieuwd naar de presentatie van Erik op het GIS Event? Inschrijven kan nog! 

Registreer hier

 

Erik van Os voor GIS event