>

Snart dags för Women in Tech och SAP är givetvis på plats

Nordens största teknikmässa för kvinnor, Women in Tech, slår upp portarna den 13 maj med temat Level up!

Syftet med mässan är att uppmana till ständig utveckling, både inom bolagen och för enskilda personer. Med denna mässa, vill WIT lyfta fram hur viktigt det är med ett livslångt personligt lärande och att man ska våga byta spår och sätta en vision om nästa steg framåt. SAP är stolta partners och kommer även finns på plats.

SAP arbetar ständigt med att stärka varumärket hos kvinnor, särskilt inom Tech-branschen. Att vara en partner som stöder detta initiativ är ett naturligt steg för SAP i Sverige eftersom jämställdhet är en viktig del av SAP:s ambition och kopplat till vårt syfte som företag. Den 13 maj kommer SAP finnas på plats och då har man möjliget att hälsa på i montern. Det kommer även hållas en fokussession med två talare från SAP. Både Helle Dochedahl (Managing Director Nordic & Baltic) och Emilie Solomon (Regional Sales Director Sweden & Finland, SAP Concur) kommer hålla i denna session för att prata om People Sustainability – Do what´s right, kl 13.00-13.45.

Biljetterna till WIT såldes blixtsnabbt när dessa släpptes tidigare i April, och mässan förväntas ha 2500 gäster. Möt SAP i montern den 13 maj på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Helle Dochedahl
Emilie Solomon