>

Enterprise digital transformation som drivs av 5G och AI

I den här podden (CTO Focus session av Ericsson) diskuterar Erik Ekudden, Group CTO på Ericsson, och Juergen Mueller, CTO och styrelsemedlem i SAP, hur företag inom alla branscher arbetar med digital transformation. De lyfter fram den roll som 5G och artificiell intelligens (AI) spelar i digitaliseringen – och betonar hur viktigt det är med datainsamling och bearbetning i realtid för organisationer som vill bli mer datadrivna.

I podden går Erik och Juergen igenom den ökande efterfrågan på högpresterande 5G-anslutning och 5G-kapacitet från utvecklare som använder öppna nätverks-API:er. Ett annat diskussionsämne handlar om hur AI och maskininlärning (machine learning) spelar en avgörande roll för att automatisera processer, förbättra kundupplevelser, optimera verksamheten och fatta datadrivna beslut.

Erik och Juergen lyfter fram att partnerskap är avgörande för att öppna nya digitala affärsmöjligheter – och hur Ericsson och SAP tillsammans ska arbeta för att stödja företag i deras digitala transformationsresa.

Technology thought leadership CTO focus sessions – Ericsson